Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

USR, ce mare ai fost, ce mic ai rămas

USR a făcut un referendum privind gaura curului și modul constituțional în care ea poate fi folosită cu binecuvântarea celebrului stat român, un exemplu ce claritate, discernământ și profesionalism.

Poate nu știți, că sunteți oameni serioși, dar USR este al treilea partid din România, o țară care nu o duce prea excelent în zilele astea. Președintele „de facto” al partidului este un tip homofob(*), Nicușor Dan, care are multe calități dar și ceva defecte. Omul e atât de homofob încât când partidul pe care-l conduce voia să se poziționeze împotriva stabilirii familiei prin constituție ca uniunea dintre bărbat, femeie și popă, și-a dat demisia și a fugit acasă. După care a continuat să conducă partidul și să ceară un referendum clar pe această temă foarte, am zis FOARTE, importantă în zilele noastre.

Spaima unor cetățeni din țara asta e că ea se va duce naibii dacă cumva doi poponari vor putea să se însoare între ei și să-și zică familie, mă înțelegi, aici era buba din problemă. S-au scris metri cubi de prostii despre subiectul ăsta, în special de oameni care nu ar trebui să scrie ci să muncească să nu-i mai întrețină nevasta, concluzia acestor șomeri și cerșetori fiind că țara nu merge bine că doi oameni de același sex se simt atât de bine împreună încât cred că e deja prea mult și ar trebui să se căsătorească.

De partea cealaltă, oameni total nehomosexuali au cerut mai multă dreptate pentru homosexuali de parcă ar conta părerea lor. În realitate, nu contează părerea niciunora. Avem legislația asta cât de cât progresistă pentru că a trebuit să intrăm în NATO și UE, mai ales în UE, și ne-am aliniat legislația la ei. Practic, un întreg popor a stat în genunchi și felat o Europă întreagă pentru dreptul a merge fără pașaport pe-acolo. Să vii acum după 20 de ani să spui că nu-ți mai place gustul e o formă de obrăznicie specifică cerșetorilor.

Există mitul că în USR ar fi oameni deștepți, e un fel de legendă urbană. Singura chestie dovedibilă până acum e că nu ar fi hoți. Cu deșteptăciunea e cale lungă. Acest al treilea partid de opoziție a adunat cele mai deștepte minți din țara asta (știați că Nicușor Dan a fost olimpic la mate?) și a stabilit că o s-o sugem din plăcere, nu din obligație pe un subiect extrem de minor. Că dacă noi decidem tâmpenii și Olanda care ne vinde 50% din legumele din țară zice că nu e ok, iar Olanda contează prin UE, nu ca noi, o să descoperim brusc că ne place și homosexualismul, ba chiar e mai bun ca șaorma.

Ș-apropo, subiectul e chiar e minor, n-am auzit prea multe organizații de drepturi ale homo-lesbi să țipe atât de tare cât țipau ceilalți, care n-au nici în clin, nici în mânecă cu acest stil de viață. În timpul în care s-a purtat această discuție cel mai homosexual om din lume care nu recunoaște, Cătă Botezatu, a mai pretins că a cerut de nevastă 30 de femei.

Mersi, USR, am crezut în tine degeaba, încep să cred că Goțiu doarme prin parlament că asta e doctrina partidului, somnul.


*-poate omul nu e propriu zis homofob, doar că nu suportă ca oamenii cu alte orientări sexuale să aibă drepturile pe care le au heterosexualii.

Share links: | | Din aceeași serie au mai apărut: |

© 2020 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.