Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

S-a mânjit lumea de Puie Monta la gură iar asta e un lucru bun

În genere, omul care înjură cu Puie Monta are penisul mai mic cu 5 centimetri decât media pe țară. Înjurătura directă, fără ocolișuri, este o chestie la fel de masculină ca părul de pe piept. Nu zic că e obligatoriu pentru orice bărbat să înjure, zic doar că atunci când o face e corect să o facă cu sete, să simți că ți se umple gura. E o dovadă de bărbăție să arăți că ai atâtea coaie cât să faci o înjurătură completă. Să răsune codrii când strigi „Sugi pulaaaaaa!”

Când înjuri pe cineva cu lâna aia slabă vezi dezamăgirea în ochii lor cum vezi dezamăgirea în ochii tuturor femeilor cu care te-ai culcat. N-or să-ți zică pe față că o ai mică, dar o să spună că cel mai mult apreciază la tine caracterul. Sau o să-ți spună că-i place de tine că o faci să râzi, iar tu berbecul o să crezi că e vorba de simțul umorului.

Iată, și domnul Raețchi, acum de la PNL (fost PC aripa Dan Voiculescu) zice că Puie Monta e o expresie neacademică. E ca și cum aș spune eu că singurul contact al lui Raețchi cu lumea intelectualilor adevărați a fost când le-a zis-o de la obraz: „Vă mai aduc ceva sau facem nota?”. Nu-i adevărat, l-am cunoscut pe Raețchi și am putea spune că anturajul l-a stricat.

Dar Puie Monta are alte avantaje, în afară de alea în care putem râde de Raețchi cum a descoperit el acum că Bunea Stancu e nașpa (orice traseist are revelații de genul ăsta sau, ca să fiu în ton cu umorul de academie, refelații). Are avantajul că poți descoperi pe cine poți înjura în voie. Îl verifici dacă a abuzat de Puie Monta și-apoi poți să-l iei la ștangă cât vrei. E ca și cum ai bate un cerșetor ciung fără picioare. Sincer, cum ar putea riposta un puimontist?

Mugi Sula? Că-ta-i murvă? Mizda pă-tii?

Share links: |

© 2019 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.