Managerul de spital care crede că vaccinurile se fac din avortoni

Dl. Constantin Talaba este fost „colonel în poliție”, fost avocat în Baroul Mehedinți, fost șef la Direcția Evidența Persoanelor Târgu-Jiu, fost „general manager” la Spitalul Orășenesc Sf. Ștefan Rovinari și un tâmpit toxic.

De exemplu, ca manager de spital, dă share la asemenea tâmpenii colosale pe Facebook-ul său personal, loc public cum ar spune Inalta Curte de Casație și Justiție.

Vă scutesc de click, articolul dă spre sacciv, un blog făcut de un personaj destul de disturbat la cap, care tot lansează informații de-astea, mană cerească pentru proștii puturoși care cred că toate necazurile li se trag dintr-o conspirație mondială nu că sunt ei niște javre. În cazul textului share-uit de managerul de spital spune „ROG RASPANDITI. Lista oficiala. CE SE BAGA in VACCINURI: celule din rinichi de MAIMUTA VERDE si COPII AVORTATI”.

Talaba nu face asta dintr-o scăpare. Omul este un redus mintal autentic pentru că mai dă de-astea:

De fapt tot wall-ul său de Facebook este un izvor de prostii, patriotisme de doi lei și căcaturi. Și, în mod normal, chiar nu contează că cineva este prost, este un drept garantat de Constituție. Ce este periculos este că un om atât de puțin dotat la mansardă este manager de spital și el crede că poți trata cancerul cu legume sau vitamina C. E ca și cum ai pune șef la Institutul de Fizică a Pământului un tip care e convins că magia neagră funcționează sau un prost simplu, gen viceprimarul Bucureștiului care crede poți prevedea cutremurele cu 4 ore înainte.

Habar n-am dacă există lege în Gorj sau în ce secol se află acel județ, dar dacă suntem contemporani poate se găsește cineva pe-acolo prin structurile de conducere să-l dea afară definitiv din vreo funcție în care ar putea să omoare oameni cu prostia lui.

Fără milă, ca fost „colonel de poliție” la Rutieră, omul are o pensie de 3500 de lei. Dacă e dat afară trebuie să plătim doar aia, nu cine știe ce genocid mai e în stare să facă.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

7 thoughts on “Managerul de spital care crede că vaccinurile se fac din avortoni

 1. alunelu

  Practic, nu mai e nevoie de aplicatia aia minune a IT-stilor sibieni. Intri pe cateva pagini din astea si dai Report as fake pana te plictisesti.

  Reply
 2. Cosmin

  Dar poate e un geniu economic ori chiar o politica guvernamentala.

  La sanatate oricum sunt bani putini sa ajunga la toti sa fure.
  Trebuie gasite mereu noi si noi modalitati de ciordeala.

  Dupa ce fura toti, din ce ramane ai de ales ce sa le dai pacientilor.
  Zeama de varza miraculoasa de la soacra sau citostatice de sute de mii de euro.

  Cum crezi ca bradisteanu a facut 4 milioane de coco (sau orice alt doctor)? bemveul e scump.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *