Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Cum mă voi lupta împotriva Mihaelei Rădulescu la proces

Stimați conaționali și colegi de IQ, dragi retardați.

După cum ați citit în presă, analfabeților, vedeta TV Mihaela Rădulescu va da în judecată site-ul la care lucrez. Dacă nu mănâncă căcat cu ligheanul, așa cum face de obicei, și se va ajunge la proces voi cere instanței să mi se administreze un test de IQ. Vă garantez că obțin sub 45 de puncte la el, ceea ce mă face clinic retardat mintal. Nu voi avea voie să operez mașinării industriale, dar voi putea să lucrez în presă sau chiar să fiu ministru.

Asta nu mă va scăpa de proces, uite, Dan Șova nu scapă, dar vreau să văd titlurile cu „Mihaela Rădulescu vrea să scoată bani de pe urma unui retardat mintal”. Amândoi ar trebui să primim pensie de la stat, eu de handicap, ea de vârstă.

Dacă insistă, și pare genul de persoană imorală în stare de așa ceva, finanțatorul TNR mi-a lăsat în birou o sacoșă cu două miliarde de dolari, din care să plătesc pe toate istericele cu nume de Mihaelă (Mihaela Rădulescu, Mihaela Trăistaru) care se simt ofensate când se minte de rău despre ele.

Aș zice că muierea are o atitudine atât de agresivă că e nefutută dar, din păcate, nu pot spune asta, pentru că ea este genul de personalitate care ne ține la curent aproape zilnic cu viața ei sexuală și pretinde că o face des.

Zi Mihaela, cine minte acum!?!

19 Comments

 1. Are prea mult timp liber si, clar, nu are umor.

 2. In urma cu niste ani eram la o terasa si a venit unu aparent beat sa faca scandal. A injurat, a urlat, nu l-a bagat nimeni in seama, toata lumea il cunoaste drept scandalagiu, din asta traieste el.
  Cred ca cea mai mare frica pe care poate sa o aibe femeia asta e sa nu fie bagata in seama.

 3. Pari mai rău ca de obicei boss :))

 4. Poți scăpa de proces dându-te retard? Să tin minte asta. 10x eftimie.ro

 5. gigi_valoare

  Sa nu uiti de posibilitatea apelului, in caz de nevoie, bineinteles, si ea conditionata la o anumita perioada de timp dupa pronuntarea sentintei. Colegii de breasla stiu… acum.

  • eftimie

   Să zicem că spre deosebire de alți așa ziși colegi de breaslă, eu am mai fost în situații de genul ăsta pe vremea când Năstase era invulnerabil.

 6. Radu Tanasescu

  Aiurea procesul intentat de Radulescu, dar serios, chiar e nevoie de limbajul asta?

  Teoretic nu prea are cum sa castige, pentru ca site-ul este etichetat ca un pamflet, e fictiune, oricat de bine ar semana cu realitatea. Motiv pentru care ar fi super tare ca Raduleasca sa piarda.

  Dar cand vad exprimari de genul “mănâncă căcat cu ligheanul” imi doresc sa castige.

  Ba, nu puteti mai mult de-atat? Asta e nivelul maxim pentru voi? Aiurea.

  • eftimie

   Iar eu îmi doresc să ajungi în situația de a fi amenințat de o borfetă și apoi mai discutăm.

  • In general nu e ok sa justifici o chestie nasoala cu alta chestie nasoala. Logic ca Radulescu nu are dreptate. Nu despre asta era vorba.

   • eftimie

    Nu discut probleme de etichetă cu toți țăranii de teapa ta, dar reține asta îți va folosi în viață: cu țațele agresive se vorbește într-un fel, cu doamnele în alt fel. Altfel femeile care sunt doamne vor considera că le apreciezi la fel de mult ca pe borfetele de pe stradă.

    Reține și partea cu țăranii, țărănete, și nu te simți jignit. Învață, evoluează, crești.

 7. K.

  Ma ofer sa te apar, pentru un mic procent din cele 2 gramajoare de usd. Nu garantez ca si castig. Pana la urma, am pierdut si cauze mai grele.

 8. edy

  Dacă paraşuta asta nesimţită a ajuns să dea în judecată un site de umor,e clar că e mai idioată şi mai dobitoacă decât ar fi crezut orice om cu scaun la cap…

 9. Elena Pop

  ;))))mă amuz si nu pot sa cred ca sunteti atât de idividiosi bah invidiosi dar sunt sigura ca prin ce face o stie toata lumea.Eu pictez si donez bani scop caritabil cazuri care te pun pe gânduri sunt sigura ca voi frumosi,inteligenti,numele meu nu va spune nimic pur ca sunt mediatizata de ani buni.Pentru mine personal nu e decât un om frustrat din moment ce jigneste.

 10. Sunt foarte curios ce se intampla daca va da in judecata…
  Au mai fost cazuri in care ziarele au pierdut .. dar erau stiri mincinoase la voi este cu totul altceva. Pararea mea ca va pierde … taxa de timbru.

 11. Suntem atenti cum vor decurge lucrurile, oricum nu e bine asa…

 12. raz

  io de mult ma gindesc cum sa dau in judecata acest post pentru inselaciune.
  pentru minciunile si inselatoria dintre slav si tirfa aia bianca, despre fabricatiile din emisiunea lu maruta, despre minciunile care ne sint difuzate k stiri de esca si asmd.

 13. Te-ai scos daca intri in proces cu Raduleasca ;)). Cat de departe poate ajunge penibilismul acestei muieri.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by Anders Norén