Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Cum mă voi lupta împotriva Mihaelei Rădulescu la proces

Stimați conaționali și colegi de IQ, dragi retardați.

După cum ați citit în presă, analfabeților, vedeta TV Mihaela Rădulescu va da în judecată site-ul la care lucrez. Dacă nu mănâncă căcat cu ligheanul, așa cum face de obicei, și se va ajunge la proces voi cere instanței să mi se administreze un test de IQ. Vă garantez că obțin sub 45 de puncte la el, ceea ce mă face clinic retardat mintal. Nu voi avea voie să operez mașinării industriale, dar voi putea să lucrez în presă sau chiar să fiu ministru.

Asta nu mă va scăpa de proces, uite, Dan Șova nu scapă, dar vreau să văd titlurile cu „Mihaela Rădulescu vrea să scoată bani de pe urma unui retardat mintal”. Amândoi ar trebui să primim pensie de la stat, eu de handicap, ea de vârstă.

Dacă insistă, și pare genul de persoană imorală în stare de așa ceva, finanțatorul TNR mi-a lăsat în birou o sacoșă cu două miliarde de dolari, din care să plătesc pe toate istericele cu nume de Mihaelă (Mihaela Rădulescu, Mihaela Trăistaru) care se simt ofensate când se minte de rău despre ele.

Aș zice că muierea are o atitudine atât de agresivă că e nefutută dar, din păcate, nu pot spune asta, pentru că ea este genul de personalitate care ne ține la curent aproape zilnic cu viața ei sexuală și pretinde că o face des.

Zi Mihaela, cine minte acum!?!

Share links: |

© 2019 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.