Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Ludovic Orban și munca

Despre fostul primar al Bucureștiului, Sorin Oprescu, aflat acum într-unul din stadiile premergătoare bulăului, se spunea că este o putoare ieșită din comun. Venea la muncă pe la vreo două ale amiezii și nu stătea pe-acolo tare mult. Puturoșenia sa este vizibilă în ce lăsat după el, în afară de ceva prăduieli, un ceas mișto în centru și un pod făcut de alții, nimic.

Candidatul PNL la primărie, autoretras după ce a fost prins de DNA cu ceva trafic de influență, a muncit, în total, cam 3 ani din viață. Prin 1988 a teminat facultatea și a lucrat la o fabrică din Târgu Mureș, apoi la Tractorul Brașov și apoi a decis să se lase complet de muncă și să se apuce de politică.

Omul are 52 de ani și dacă întrebi pe oricine „ce meserie are Orban” nu ți se poate răspunde. Sigur, aparent mai are trecute chestii pe cartea de muncă, șușanele de stat, gen (cităm Wikipedia) director de relații publice în cadrul Agenției de Politici Energetice din România (1997-1998), secretar general la Secretariatul de Stat pentru Persoanele cu Handicap (1998-1999), secretar de stat, șef al Departamentului Informațiilor Publice al Guvernului (1999-2000), secretar de stat, Președinte al Agenției Naționale a Funcționarilor Publici (martie 2000 – mai 2001) și președinte al Consiliului de Administrație al Centrului Național de Specializare în Comunicare și Relații Publice.

Din toate astea iese un abur de-ăla de nu l-ai lăsa singur în casă să păzească oala de pe aragaz că o varsă și bagă și un cui în priză. A fost 3 ani de zile viceprimar în București, nu se leagă nimic de el, cel mai probabil făcea concurs de dormit cu Crin Antonescu. În 2008 a decis să se lase definitiv de orice urmă de muncă și a devenit deputat. În afară de gargară de calitate redusă, mai nimic.

Dar, cu toate astea, după aproape jumătate de secol de dormit în fundul clasei, vine cu tupeu și zice: „Băi, știi la ce aș fi eu bun? La condus cel mai mare oraș din țară”. Eu zic că pentru asta trebuia arestat, nu pentru că i-a cerut unuia 50.000 de euro ca să aibă cu ce plăti limbi la TV.

Ludovic-Orban-candidat

6 Comments

 1. felix puscariake

  eu zic ca esti doar un papagal platit ca si restul golanasilor, relevantii lui peste, de nicu-sordan
  hai, zi-mi ca ma insel si-ti zic si prin cine

  • eftimie

   Eu zic că eși un spammer prost plătit de gașca Orban, trimis aici fără muniție. Ca dovadă, textul ăsta, scris cu două zile înainte. Ce nu înțelegeți voi, cârnaților liberali, lătrăi de intact, e că aici nu e presa aia pe care o știți voi, să o șantajați dacă nu răspunde la finanțe. Ai priceput?

 2. Mimuncu

  Nu am inteles cu cine se lupta de fapt. Mesajul strazii, de anul trecut, a fost ca oamenii vor un alt fel de politica. Macar sa minta ca alegerile sunt o competitie, nu o lupta(curvo!, comunistule! samd) in care castigatorul a obtinut dreptul de a munci din greu in interesul comunitatii. Pentru asa ceva trebuie si vrei sa lupti? Cu cine?

  Cu chestia ca merge pana la capat a avut dreptate. Putin probabil, la cat e de oligofren, sa fi avut in vedere ca de obicei capatul nu-l stabileste individul, mai niciodata.

  De data asta ‘lupta’ s-a terminat prin TKO. Tot e mai bine decat un KO. N-a venit inca vremea. E pe drum…

 3. Florin

  Ești genial, m-a distrat la maxim link-ul tău la aragaz :)))

 4. petre

  Blogul tau mi se pare mult prea hot ca articole ca tnr.
  Keep it up dle !!

 5. Problema strigatoare la cer e ca un aragaz :)) costa intre 7 si 15 milioane lei d’aia vechi : ASTA e problema, si e corect ridicata in acest “articol de presa” :)…
  Restul sunt vorbe, ca sa nu zic partipriuri. Noa !…
  Si inca ceva : dupa desfiintarea lui Sica, urmeaza Munteanu, apoi ORICE alt candidat PNL, chiar daca va fi luat de pe strada. In felul asta putem face linistiti, pentru Firea – PÂRTIEEE !!!… (“parerea mea” – vorba lui Hagi si a lui Vodcaroiu)…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by Anders Norén