Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Jandarmeria nu crede în pulane

Șeful Jandarmeriei Hunedoara a examinat cu atenție imaginile, împreună cu un colectiv de experți în bătaie și slugărit din cadrul unității pe care o conduce. Discuțiile s-au purtat în privința obiectului pe care un actor neozeelandez l-a adus între picioare în interiorul cunoscutului fals istoric și arheologic numit „Marele Templu Circular de la Sarmisegetuza Regia”.

Un jandarm bătrân, care a bătut mulți nevinovați la viața lui, a opinat că obiectul ar fi un penis uman. „N-are cum să fie, e peste cinci centimetri, cine a mai văzut un penis atât de mare? Colegi, suntem între noi, ne-am văzut de atâtea ori la dușuri, serios, ați auzit de la cineva, de la prietnei, poate de la soții, de existența unui penis mai mare de cinci centimetri”. Jandarmii au dat din colț în colț, auziseră legende, văzuseră filme, dar știau că tehnologia digitală a evoluat atât de mult încât se pot face tot felul de trucaje.

Un jandarm mai tânăr, care a fost în străinătate, a propus o variantă. „Dragi colegi, cum spunea și Sherlock Holmes, când toate variantele posibile au fost eliminate, atunci singura soluție corectă este cea imposibilă. Eu cred că domnul Manu Bennett chiar a fost în, mă scuzați, p***la goală la Sarmisegetuza”.

După ce a fost bătut cum se cuvine, Jandarmeria Hunedoara a decis că nu degeaba sunt simbolul lașității românești și i-au făcut dosar penal actorului Manu Bennett care a făcut o Haka în p***la goală la Sarmisegetuza, că nu vine nimeni în țara asta să ne arate p***la în afară de stăpânul de la MAI care ne dă grăunțe, ne-o dă s-o gustăm și ne spune pe cine să batem degeaba.

Sper ca textul ăsta nu ajungă cumva la șeful jandarmeriei din sărăcia aia, că pare genul de om care mi-ar da o amendă că l-am făcut puțoi lipsit de testicole. Și nu, eunucul ăla n-are nicio scuză, puteau să se prefacă că n-au văzut, așa cum nu văd de 2000 de ani că se fură constant din pietrele alea.

Share links: | | Din aceeași serie au mai apărut: |

© 2020 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.