Ovidiu Eftimie

Cartierul General

IQOS 3

Salut, toxicomanilor, s-a lansat IQOS 3, noua șmecherie de fumat țigări fără să le aprinzi. A fost un chef ieri seară la cartierul lor general din Victoriei, a fost plin de mondeni de serviciu, vedete gen Morar, Moisescu și chef Dumitrescu, de-ăia din agenții, bloagheri și eu.

Lansarea a fost de parcă era una de iPhone: noul tralala, se încarcă cu 40% mai rapid, cu mai multe variante de culoare, sute de posibilități. A lipsit timcook-ul de serviciu, a fost doar o voce printr-o sonorizare făcută prost, c-așa-s digeii, cu boxe de discotecă de sat, c-așa-s bucureștenii.

Noul IQOS, sau cel puțin varianta pe care o am eu, arată ca un dildou în care e un dildouleț mai mic, care și vibrează când e gata pipa. Dar sunt tot felul de „case”-uri pentru el, poți să ți-l îmbraci în tot felul de culori, ca să nu le mai confunzi când se adună mai mulți de-ăștia ca noi la aceeași masă (alea vechi erau vreo două culori, alb și albastru închis, parcă). Și se încarcă cu USB-C.

Ca idee, IQOS cică sunt mai puțin nocive decât țigările normale dar, cel mai puțin nociv lucru pe care poți să-l faci e să nu fumezi deloc, că tabacul e o greșeală, studiile arată că nicotina provoacă mai multă dependență decât cocaina. Pentru că, fiecare țigară ridică nivelul de dopamină de vreo 25-40%, și o faci foarte des, dacă tot vorbim de un pachet pe zi, ajungi să crezi că e chiar bine ce faci. Scopul final al călătoriei prin fum ar fi renunțarea completă la el.

2 Comments

  1. Si, tot 3-5 fumuri ajungi sa tragi din ea pana sa vibreze ca trebuie sa o pui la incarcat? Tot a șosețele miroase?

    • eftimie

      Cam 10 fumuri, zic eu. Da, tot ciorapi umezi, spre deosebire de Glo, care miroase a ciorapi puși la uscat pe calorifer.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by Anders Norén