Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Hai să-l învățăm pe dl. Tolontan niște vicleșuguri de presă

Să-mi spună cineva, că eu am o vârstă și niște miopie, unde se găsește pe site-ul GSP butonul ăla care mă duce la pagina în care să-mi fac abonament la ediția print. Că suntem câțiva golani la muncă și vreo doi dintre noi tot am citi ce se mai întâmplă în sportul românesc.

În loc să scrie un ditai foiletonul despre ce a învățat din criza presei, mai bine dă o fugă până la programatorul redacției și-i spune să pună un buton mare cât casa și o pagină de abonamente. Măcar să arate că încearcă să vândă ziarul. În urmă cu un an de zile aveau o astfel de pagină, doar că nu funcționa deloc.

Atenție, urmează imagini pline de umor, netrucate, care arată că nu e vorba de un caz singular.

abonamente catavencii

Ca idee, uite la Adevărul ce pagină de abonamente mișto au.

4 Comments

 1. adrian

  in dreapta site-ului, cum te uiti tu ca boul, e ditamai linkul catre gazeta digitala. daca citeai ce a scris Tolontan vedeai ca au renuntat la versiunea pentru ipad. Ala e butonul de nu-l mai gasesti tu. De final: tu esti “dastept”, nu ai nevoie sa inveti din experienta altora!

  • eftimie

   În textul ăsta, pe care îl citești tu ca vita, mă refeream la ediția print, aia pe hârtie. De final: tu ești mai deștept ca mine și mult mai frumos.

   • costin

    Ca să obții ediția de print, deschizi ediția digitală, alegi „Printeaza editia” apeși butonul pe care este desenată o imprimantă, iți alegi imprimanta (preferabil una color),după care dai clic pe Ok. Și gata, ai ediția de print. Sfat: vezi că în meniul din care alegi imprimanta poți să alegi să imprimi în mai multe exemplare (dacă sunteți mai mulți golani, să nu vă certați pe ea) sau să nu imprimi anumite pagini, cum ar fi alea de pariuri sau de reclamă. Spor!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by Anders Norén