Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Să învățăm PR cu Dorian Ilie, să-i dăm pumni în ciocârlie

Dacă e cineva la Rogalski pe recepție, vă rog frumos, un pic de atenție. Aveți un băiat acolo, care suferă de o formă de autism isteric. În ultimele 24 de ore am primit 5 e-mailuri de la el în care încearcă să promoveze/spameze România cu o campanie de neucis ciorcârlii.

ciocarlii-dorian-ilie

Și omul, deși ar putea fi doar un șobolan peste care s-a turnat mutagen și, în loc să învețe 4 țestoase karate a zis să doarmă cu capul pe tastatură și să scrie cu CAPS LOCK-UL PORNIT că trebuie să salvez ciocârlia sau nuștiucepula mea. Pe mine m-a convins, nu-mi doresc nimic mai mult decât să omor câteva ciocârlii acum.

Pe de altă parte, nu pot decât să apreciez că voi ca firmă angajați persoane cu handicap, trebuie să le dăm și lor o șansă în societate și mâine poimâine este ziua internațională a persoanelor cu handicap și doar împreună putem să ne prefacem că NE PASĂ!

10 Comments

 1. pot sa iau textul asta si sa-l pun si la mine pe blog, ca exact aceleasi sentimente le am si eu

 2. Aveti si voi niste suferinte, sa va traiasca. A scris cu capslock, nu v-a dat cu tesla-n oua. Uneori e bine sa vedem dincolo de capslock. Asta era o ocazie buna.

 3. Aia e vrabie în trilu meu, ce facem aicea?!

 4. Laura Istrate

  E atat de importanta campania aceasta!
  Cititi tot textul si reflectati!
  Daca va deranjeaza ceva, ar fi fain niste sugestii pentru ca nimeni nu e perfect 🙂

  http://natura2000.ro/opreste-barbaria-salveaza-ciocarlia-societatea-civila-lanseaza-o-ampla-campanie-de-oprire-a-masacrului-pasarilor-din-romania/

 5. De acord cu Laura. Ciocarlia e o pasare urata, dar canta dumnezeieste si generatii de romani se lauda cu melodia care poarta numele acestei pasari. Iar cand o vezi cum se inalta spre soare, cantand ca nebuna, zau ca-ti vine sa dai branci in fantana oricarui cercopitec dotat cu pusca de vanatoare care crede ca e mai barbat daca trage dupa o pasare de 15 centimetri, chipurile delicatesa in Italia mamii lor.

 6. Copios am mai ras : “Pe mine m-a convins, nu-mi doresc nimic mai mult decât să omor câteva ciocârlii acum” ai prins vreo una?

  • eftimie

   Greu și aproape imposibil. Mi-am asumat față de amicul Doru Panaitescu de mai devreme, de mai mult timp, că adopt și lupt pentru protejarea unui animal pe cale de dispariție, ar fi stupid să omor ciocârlii acum.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by Anders Norén