Am o întrebare tehnică referitoare la Jessica Jones

Ieri seară, in timp ce adormeam, am apucat să văd o secvență din Jessica Jones, un serial compus 100% din oameni cu abdomen perfect. Într-o seară d-ra Jones e deprimată și se duce în vizită la vecinul ei care e genul ăla de pictor ce petrece 6 ore pe zi la sală. Beau o țuică și asta-i zice „nu vreau să fiu singură” iar din asta pictorul înțelege că trebuie să facă sex cu ea.

Și-o trântește pe jos printre vopseluri, eu privind cu groază cum i se bagă vopsea albastră în păr. Serios, aveți idee cum se dă aia jos? Dacă-i solubilă în apă, cea mai fericită variantă, tot stai câteva ore s-o scoți din păr, nu e ca alte chestii lipicioase, mult mai solubile. Dacă e pe bază de diluant, și mai nasol, se dă mai repede da-ți pute câteva zile capul a diluant.

Revenind, pictorul o pune pe jos, sare pe ea și purcede la a face sex. Acum, din ce știu eu despre Jessica Jones (serialul m-a plictisit, nici ca chixploatation nu e prea reușit) tipa are super-forță în ea. La nivelul la care dacă vrea, când dai mâna cu ea poate să ți-o terfelească ca pe-un ecler. Și-atunci, presupunând că pictorul-abdomene e suficient de competent și-o aduce la orgasm, ce se întâmplă?

Pentru cei ce nu știu, la femei orgasmul se manifestă prin contracții necotrolate ale vaginului. Dacă-s controlate știi că mimează, nu-i așa băieți? În fine, senzația e mișto când ai de-a face cu o femeie reală, ce se întâmplă cu o femeie cu super-forță în mușchi? Și cu o densitate mare a materiei biologice, am impresia că e rezistentă și la bătaie?

Eu am impresia că dacă o aduci la orgasm se lasă cu decapitare. De-aia nasoală, de nu mai ești om. Poate de-aia lumea evită să ajungă în momentul ăsta cu ea și asta explică, poate, și de ce are fața aia plouată tot timpul.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

6 thoughts on “Am o întrebare tehnică referitoare la Jessica Jones

 1. catalinx

  Vezi daca nu esti atent? Si nenea ala avea pielea tare. Tot mutant. Genul ala de nu-i intra gloantele in piele sau ceva. La un moment dat in timpul intercursului ii si spune gagicii ca ii e frica sa n-o rupa ( pe gagica, gen), dar ea-i spune sa bage acolo cu talent.
  Am vazut seialul acum vreun an, sau cand l-au pus astia in netflix, si parca asa imi aduc aminte.

  Reply
  1. Mihai Maruseac

   Vezi că ești în urmă cu un sezon și cam pe lângă. Aici e vorba de altă scenă de s.

   Reply
  2. krossfire

   Habar n-aveam ca a iesit sezonul 2. Tot la faza lui Catalinx ma gandisem, dar cu Luke Cage nu e nimic pe langa: e misto si e ceva mai misto decat Jessica Jones, cel putin primul sezon.

   Reply
 2. Ana Vasilescu

  Nu am vazut serialul dar dupa ce am cititt articolul ma gandeam la: oare toate femeile nefericite pe langa care trec , inseamna ca orgasmul le-a cam parasit ? :))))

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *