Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Între timp s-a dat cu gaz și s-a prostit toată lumea

În caz că nu știați internetul are memoria unui pește. Apropo de faza cu „interbelic” de la Bac-ul de anul ăsta, deja se poartă o discuție că dihăniile nu știu ce-i aia interbelic că nu se predă deloc. Încă n-am văzut articolul lămuritor de pe Republica dar mă aștept să apară.

Între timp faza cu interbelicul mi s-a părut cunoscută, așa că am verificat un pic. Anul trecut s-a dat „relaţia dintre două personaje într-un roman interbelic”. Între timp, între 2015 și 2016 s-a dat cu gaz în populație și peste 50% din oameni au fost afectați, devenind mai proști ca legumele provenite din lanțul scurt, conform normelor europene. Aparent cei mai afectați au fost părinții. Așa că acum se isterizează lumea pe un cuvânt oarecare care, dealtfel, e în programă.

Că, dacă țin eu bine minte de acu câteva luni, subiectele se anunță din timp. Toate. Și îți pică vreo trei dintre ele. Asta e, putorile ălea n-au învățat, n-or să ia bacul și nu pot să se angajeze la ca social media manager la o firmă. În schimb, la fabrica de meme pe internet e tot timpul nevoie de oameni care știu să fie ironici.

explozie-nucleara

Share links: |

© 2019 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.