Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Între timp s-a dat cu gaz și s-a prostit toată lumea

În caz că nu știați internetul are memoria unui pește. Apropo de faza cu „interbelic” de la Bac-ul de anul ăsta, deja se poartă o discuție că dihăniile nu știu ce-i aia interbelic că nu se predă deloc. Încă n-am văzut articolul lămuritor de pe Republica dar mă aștept să apară.

Între timp faza cu interbelicul mi s-a părut cunoscută, așa că am verificat un pic. Anul trecut s-a dat „relaţia dintre două personaje într-un roman interbelic”. Între timp, între 2015 și 2016 s-a dat cu gaz în populație și peste 50% din oameni au fost afectați, devenind mai proști ca legumele provenite din lanțul scurt, conform normelor europene. Aparent cei mai afectați au fost părinții. Așa că acum se isterizează lumea pe un cuvânt oarecare care, dealtfel, e în programă.

Că, dacă țin eu bine minte de acu câteva luni, subiectele se anunță din timp. Toate. Și îți pică vreo trei dintre ele. Asta e, putorile ălea n-au învățat, n-or să ia bacul și nu pot să se angajeze la ca social media manager la o firmă. În schimb, la fabrica de meme pe internet e tot timpul nevoie de oameni care știu să fie ironici.

explozie-nucleara

6 Comments

 1. Simona

  Sunt culegeri de teste pentru BAC de ani de zile pe piata, iar cerintele se repeta mereu, intr-o forma sau alta. Cumperi o culegere d-aia si poti sa faci teste pana te plictisesti, pentru ca in fiecare an ai aceleasi opere de studiat.

  • Mos Bucur

   Cum adica de studiat?Adicatelea de citit,de compilat,de reflectat,de facut un conspect?
   Ma lasi?

  • Mos Bucur

   Cum adica sa studiezi?Adica sa citesti,sa procesezi,sa gandesti,sa poti face un conspect propriu?
   Ma lasi cu prostiile astea hipsteriste?

 2. Cosmin

  S-au strâns alți 40.000 de idioți sa conteste un subiect de bac?
  Șoc și groază 😀

 3. Mos Bucur

  Asta-i trendul actual.Societetea nu are nevoie de oameni care sa gandeasca,sa discearna,sa creeze,sa viseze!
  Carte multa nu se cere,sa fii prost sa ai putere.
  Putere de munca in shaormerii,spalatorii,depozite de marfuri,capsunarii,croitorii,si alte.…..ii!

 4. petiția aia online e dovada prostiei. de unde inteligență în țara lu guță și salam? lasă-i mă că e mai mișto la spart de sămâmță la scară sau prin parcuri sau de dat din burice pe manele… ce-i mai sinistru e faptul că ăștia au drept de vot… așa că să nu se mai mire nimeni când voi mai scrie că țara asta nu se mai face bine vreodată

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by Anders Norén