Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Interesanta activitate politică a d-lui Ponta

După ce a fost decapitat în mod repetat de dl. Dragnea, actualul președinte al PSD, camerei deputaților și viitor șef de celulă, dl. Ponta este, în momentul de față, aproape singurul om care face opoziție reală în România.

În timp ce liderii PSD-ului de rezervă se prefac letargici că-s deranjați de măsurile Guvernului, dl. Ponta lovește fără milă, zilnic, în politica Guvernului, în „cartelul mafiot” condus de dl. Dragnea și acoliții săi, vorbește de politici publice și măsuri economice și fiscal bugetare și despre bagaboanetele pe care și le-au pus ăștia prin funcții.

Postează zilnic pe pagina aia a lui, chestie rară printre oamenii politici. Anunță platforme, teorii, lupte. Mi se pare foarte interesant, pare să fie printre puținii care au înțeles că are expunere imensă, gratis, pentru ce spune pe Facebook. Publicațiile mainstream îi iau declarațiile direct de pe pagina de Facebook.

Practic, dacă o ține în acest ritm susținut, dl. Victor Ponta ar putea ajunge un al doilea Nicușor Dan. Iar dacă vi se pare hazlie această idee, gândiți-vă că Nicușor a făcut din nimic un partid de 16%, fără să fi fost măcar cunoscut în țară.

(între timp este remarcabil cum majoritatea comentatorilor politici crede că PSD se va autoîmpiedica imediat după ce dă legile justiției și va lăsa țara pe mâna PNL-ului, să se ocupe ei de oalele sparte)

3 Comments

 1. Marsten

  PSD e tot PSD dar psd-istii vechi, educați la Moscova s-au rărit substanțial.
  Acum au fost înlocuiți de puleții din teritoriu care au fost aleși pt voturile și fondurile livrate nu pt creier.
  Tineretul PSD s-au înscris cu speranța că vor învăța să fure elegant de la maeștri și apoi să își primească locul călduț cum se cuvine într-o țară comunistă cum se cade.

  Faza e că garda veche s-a retras mai devreme de termen și acum s-au trezit cu țărăneți gen Dragnea care fac politică cu aceași subtilitate cu care se șterg la cur cu știuleți și îi tratează pe ăștia mici cu același respect cu care tratează un țăran parvenit pe ăia mai săraci că el.

  De aici tot conflictul ăsta, se schimbă garda băi băieți.

 2. Departamentul de Erata

  PPD a avut 16%. Nicusor Dan a facut un partid de 7%.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by Anders Norén