Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Interesanta activitate politică a d-lui Ponta

După ce a fost decapitat în mod repetat de dl. Dragnea, actualul președinte al PSD, camerei deputaților și viitor șef de celulă, dl. Ponta este, în momentul de față, aproape singurul om care face opoziție reală în România.

În timp ce liderii PSD-ului de rezervă se prefac letargici că-s deranjați de măsurile Guvernului, dl. Ponta lovește fără milă, zilnic, în politica Guvernului, în „cartelul mafiot” condus de dl. Dragnea și acoliții săi, vorbește de politici publice și măsuri economice și fiscal bugetare și despre bagaboanetele pe care și le-au pus ăștia prin funcții.

Postează zilnic pe pagina aia a lui, chestie rară printre oamenii politici. Anunță platforme, teorii, lupte. Mi se pare foarte interesant, pare să fie printre puținii care au înțeles că are expunere imensă, gratis, pentru ce spune pe Facebook. Publicațiile mainstream îi iau declarațiile direct de pe pagina de Facebook.

Practic, dacă o ține în acest ritm susținut, dl. Victor Ponta ar putea ajunge un al doilea Nicușor Dan. Iar dacă vi se pare hazlie această idee, gândiți-vă că Nicușor a făcut din nimic un partid de 16%, fără să fi fost măcar cunoscut în țară.

(între timp este remarcabil cum majoritatea comentatorilor politici crede că PSD se va autoîmpiedica imediat după ce dă legile justiției și va lăsa țara pe mâna PNL-ului, să se ocupe ei de oalele sparte)

Share links: | | Nou! Acum poți comanda

© 2019 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.