Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Din ce am înțeles, Simona Halep nu se ridică la nivelul nostru

Nu sunt fan al sportului practicat de Simona Halep, am o vagă idee ce se întâmplă acolo. Am ajutat la organizarea a două turnee de futures, cam asta e legatura mea cu sportul, știu cam care sunt cei mai buni sportivi în domeniul ăsta. De la noi.

Dar chiar dacă nu urmăresc ce face Simona, tot aflu, pentru că de fiecare dată când ajunge într-o finală la vreun turneu o grămadă de amici virtuali se activează brusc. Și, din ce am înțeles până acum, Simona Halep nu se ridică la nivelul fanilor ei, ar putea mai mult, ar trebui să nu-și mai schimbe antrenorul, să pună osul la treabă și, în general, să înțeleagă că poporul ăsta nu acceptă orice fel de oameni care fac treaba doar pe jumătate. Nouă ne plac lucrurile făcute perfect, avem această povară a excelenței și câteodată Simona Halep nu pricepe lucrurile ăstea.

Așa, toate îndemnurile alea cu „Hai Simona” și „Bravo Simona” mi-s destul de clare. E doar o încurajare să se pună pe calea ce dreaptă și, cu muncă și efort, va ajunge la nivelul oamenilor care o iubesc pe internet.

simona-halep-2

Share links: | | Nou! Acum poți comanda

© 2019 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.