Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Din ce am înțeles, Simona Halep nu se ridică la nivelul nostru

Nu sunt fan al sportului practicat de Simona Halep, am o vagă idee ce se întâmplă acolo. Am ajutat la organizarea a două turnee de futures, cam asta e legatura mea cu sportul, știu cam care sunt cei mai buni sportivi în domeniul ăsta. De la noi.

Dar chiar dacă nu urmăresc ce face Simona, tot aflu, pentru că de fiecare dată când ajunge într-o finală la vreun turneu o grămadă de amici virtuali se activează brusc. Și, din ce am înțeles până acum, Simona Halep nu se ridică la nivelul fanilor ei, ar putea mai mult, ar trebui să nu-și mai schimbe antrenorul, să pună osul la treabă și, în general, să înțeleagă că poporul ăsta nu acceptă orice fel de oameni care fac treaba doar pe jumătate. Nouă ne plac lucrurile făcute perfect, avem această povară a excelenței și câteodată Simona Halep nu pricepe lucrurile ăstea.

Așa, toate îndemnurile alea cu „Hai Simona” și „Bravo Simona” mi-s destul de clare. E doar o încurajare să se pună pe calea ce dreaptă și, cu muncă și efort, va ajunge la nivelul oamenilor care o iubesc pe internet.

simona-halep-2

11 Comments

 1. Fratele Andryusha

  Sperăm, că deja ne e cam jenă să scoatem capetele pe străzi după meciurile ei.

 2. Nu inteleg de ce se asteapta lumea de la ea sa fie no.1. A ajuns unde e printr-un noroc, a castigat toate turneele jucate la sate si comune. Cate grand slam-uri sunt in dreptul ei? 0

  • Arhi

   sa comentezi on topic la un post despre tampiti de internet, asta inseamna sa fii mafiot

 3. Sorin

  Sa ajungi pe locul 3 in lume provenind dintr-o tara mica si saraca, asta e o realizare imensa. Multi uita asta.

  • sebi

   Daca si Romania e mica si saraca, da-o dreacu’. V-as trimite eu in Venezuela, Belarus, Cuba, sa vedeti voi acolo posibilitati de dezvoltare.

 4. geretus

  Ai fost cam subtil vad 🙂

 5. droid04

  Ai inteles perfect. Chiar nu inteleg ce poate fi atat de greu sa castigi un turneu -doua. Dezamagire dupa dezamagire cu Simona. Si cand te gandesti cat a investit statul in ea, si mai ales noi publicul cate like-uri am dat cand reusea cate ceva….

 6. desafiamos

  Si nationala de fotbal e pe locul 7. Si Clujul e pe locu’ 54 la calitatea vietii. Fanii Halep stiu ce e bekhend si slais. Fanii, in general, sunt cretini. fanii de fotbal sunt cei mai retarzi. In special aia care isi dau viata pentru culori.

 7. Da, știu ce zici. La televizor se vede clar unde-s tușele alea și, vorb-aia, Toronto e la câteva mii de kilometri de noi. Dacă noi le vedem de-aici, din canapea, nu înțeleg cum ea nu le vede de-acolo din teren și dă mingea în afara lor. Sincer, cred că face și intenționat. Ne testează să vadă cât de fani suntem… #teamHalep

 8. Ioana

  Se vede ca nu esti mandru ca esti roman! 😛 (jk)
  …Decebal nu apare in poza :))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by Anders Norén