Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Insula Iubirii

Deci erau două gagici și vorbeau despre ultimele tendințe în materie de ideologie. Una dintre ele credea că se cam exagerează cu politicallycorectness-ul în timmp ce cealaltă susținea trecerea prin foc și sabie a tuturor infamilor și dacă e să curgă sânge nevinovat să curgă, vom trece totul prin foc iar din cenușa vechii Rome va răsări alta și ne vom calma cu toții o perioadă.

Ăsta e genul de discuție care are loc frecvent pe Facebook pe diverse teme restrânse, dacă politicianul cutare poate fi cauționat sau legat de patru cămile și executat ca Ioan Vodă cel Cumplit. Cel ce nu exagerează într-o discuție are grijă să exagereze într-alta, până la urmă tot comite ceva ultragios. Chiar și eu am fost victima acestui joc de Go național pentru retardați și am avut și victorii dar și înfrângeri glorioase. În ultima vreme am sesizat că nu mai are rost să joc acel joc așa că m-am retras de pe Facebook în lumea celaltă de votanți unde televiziunea a evoluat în ceva monstruos de simpatic.

Nu știți ce înseamnă ceva cu adevărat spectaculos până nu vă uitați la emisiunea „Insula Iubirii”. Teoretic sunt patru cupluri trimise în Thailanda, băieții pe o insulă, fetele pe alta, și sunt tentați cu persoane de sex opus. Cine rezistă, câștigă, sau nu, nu contează, că nu ăsta e scopul emisiunii. Scopul emisiunii e să spună povești atât de bizare că te doare mintea. Habar n-am dacă sunt reale sau nu, dar întrucât programul se numește „reality show”, 50% nu.

Practic, sezonul ăsta l-am avut pe Iulică, un tip ce a venit cu gagica lui. El o știe de vreo trei ani, când a cerut-o de nevastă aia a fugit cu un pește și a stat cu el o perioadă. Acum cumva la presiunea familiei s-a reîntors la Iulică iar ăsta a adus-o la testat la Insula Iubirii. Tipa s-a ars cu unul din prima seară, executând un total de trei băieți, altul decât Iulică, pe Insula Iubirii. Iulică a declarat că nu suportă asemenea afront și e posibil să se despartă de ea. Apropo, a povestit și câte ceva din aventurile sale din Brăila, aparent la un moment dat a avut ideea de a lua niște proaste de pe la țară și a le duce în Anglia să producă bani. Cică nu prea i-a reușit, dar știi cum e, intenția contează.

Acesta este Iulică:

Omul cu barbă din această poză

Mai este un băiat care vindea țigări la benzinărie, care se remarca prin bășini și râgâieli, că știa că asta le place fetelor. Tipul a declarat din prima seară că a venit să ardă ceva, părea vag interesat de relația cu prietena lui, pe care o cunoștea gen de pe Facebook, vag. Gagică-sa, una Cati, este încă măritată cu un tip altul decât băiatul de la țigări, dar stă în casa părinților doar cu copilul ei. Părinții o întrețin, îi trimit bani din Cipru că n-are niciun job. După ceva episoade i-au dezvăluit și marele secret: e o drogată. Adică odată la un revelion a tras o țigară cu marijuana, gen. Uite-i:

Cel mai tare sezonul ăsta a fost unu Ionuț, care cică a venit aici să testeze relația de la distanță pe care o avea cu gagică-sa. Aia susține însă că ăsta a venit aici să se facă vedetă. Pe parcursul emisiunii, gagică-sa îi dă chiloții jos unei ispite masculine cu dinții, în cadrul unui joc de societate frecvent pe insulă. Aceasta îl supără pe Ionuț care decide să rămână în emisiune și să nu se mai întoarcă la iubita lui. În punctul culminant, iubita lui încearcă să-l salveze violându-l seara dar el, demn, o refuză de tot. Dimineața este luat de echipajul de producție și urcat în microbuz, și-a vândut sufletul diavolului șiiiiii, din sezonul 5 Ionuț va fi ispită pentru că s-a alăturat emisiunii!!!

Acesta este Ionuț doamnelor și domnilor:

Omul cu barbă din această fotografie digitală

Emisiunea s-a încheiat cu Ionuț costumat în pirat malaezian, cu două săbii în mână, pe plajă, făcând un fel de balet bizar și prefațând sezonul cinci. În acest sezon se va bate cu o altă ispită rănită de aceeași femeie, iar acest rival arată și se comportă și vă jur că sunt extrem de politicos, ca un Cuza cu retard mintal sever. A, și ce povestesc eu aici nu e nici 10% din poveștile fantastice care au loc acolo. 

Share links: | | Din aceeași serie au mai apărut: |

© 2020 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.