Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Instrucțiuni utile despre imnunitatea parlamentară

Dacă eu, Vulpescu și Manu Cheța ieșim într-o seară la o bere, și dup-aia, la plecare, furăm tot ce prindem în preajmă vine poliția și ne arestează. Asta pentru că suntem români de rând. Dacă am fi parlamentari, poliția nu ne poate aresta, pentru că eu cu Vulpescu votăm să nu-l arestăm pe Manu, Manu votează cu mine să nu-l aresteze pe Vulpescu și tot așa.

Imunitatea asta e faină, dar nu ajută la foarte multe. De exemplu, dacă ești parlamentar pe trecerea de pietoni și ești călcat de o mașină, această imunitate nu folosește la nimic.

Studiile științifice au arătat că poți să calci un parlamentar chiar și cu 20 de kilometri la oră și tot nu va fi apărat de imunitate. Ba chiar dacă dai înapoi și îl mai calci o dată, să fii sigur că e stâlcit bine, imunitatea nu este eficace.

Relaxează-te, când îl vezi în fața ta ia piciorul de deaupra frânei, să nu cumva să faci vreo prostie. Sigur, tabla s-ar putea îndoi și parbrizul sparge, dar astea se repară în timp.

afis electoral iliescu geoana nastase

Totodată, dacă prinzi un parlamentar într-un colț mai întunecat din țară și-i dai o rangă în cap, apoi îl faci carne tocată, poți s-o faci fără grijă. Dacă omul rămâne olog pe viață nu e nici un bai. Pensia lui specială de parlamentar, pe care tocmai și-a votat-o, e mai mare decât cea de handicapați normali, de-ăia care nu au avut noroc în viață.

Share links: |

© 2019 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.