Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Instrucțiuni utile despre imnunitatea parlamentară

Dacă eu, Vulpescu și Manu Cheța ieșim într-o seară la o bere, și dup-aia, la plecare, furăm tot ce prindem în preajmă vine poliția și ne arestează. Asta pentru că suntem români de rând. Dacă am fi parlamentari, poliția nu ne poate aresta, pentru că eu cu Vulpescu votăm să nu-l arestăm pe Manu, Manu votează cu mine să nu-l aresteze pe Vulpescu și tot așa.

Imunitatea asta e faină, dar nu ajută la foarte multe. De exemplu, dacă ești parlamentar pe trecerea de pietoni și ești călcat de o mașină, această imunitate nu folosește la nimic.

Studiile științifice au arătat că poți să calci un parlamentar chiar și cu 20 de kilometri la oră și tot nu va fi apărat de imunitate. Ba chiar dacă dai înapoi și îl mai calci o dată, să fii sigur că e stâlcit bine, imunitatea nu este eficace.

Relaxează-te, când îl vezi în fața ta ia piciorul de deaupra frânei, să nu cumva să faci vreo prostie. Sigur, tabla s-ar putea îndoi și parbrizul sparge, dar astea se repară în timp.

afis electoral iliescu geoana nastase

Totodată, dacă prinzi un parlamentar într-un colț mai întunecat din țară și-i dai o rangă în cap, apoi îl faci carne tocată, poți s-o faci fără grijă. Dacă omul rămâne olog pe viață nu e nici un bai. Pensia lui specială de parlamentar, pe care tocmai și-a votat-o, e mai mare decât cea de handicapați normali, de-ăia care nu au avut noroc în viață.

14 Comments

 1. Marsten

  Păi la parlamentari aia e pensie de handicap mintal

 2. Esti foarte soft azi. Nu ai pregatit nici un cancer, nici o boala incurabila pentru ei? Nici in cazurile alea nu merge cu imunitatea 😀

 3. mike

  Am citit titlul, am văzut poza. Nu mai pot de râs :]))))))))))))))))))))
  Mooooooor

 4. Vezi că e unul Vulpescu, ministru la Cultură

 5. Knut

  zi-mi ceva despre parlamentarii romani care nu se potriveste si la politistii romani. e unu la unu si nici macar neaparat la alt nivel. din articolele tale pe unii sa nu-i atingi c-o floare si trebuie sa fi total la discretia lor, iar pe ceilalti nu e gresit sa-i extermini.
  e o ambivalenta si lipsa de consecventa pe care n-o inteleg.
  cine intelege de aici ca nu sint de acord cu oful din articol ma-sa-i murva. ce n-am inteles eu e invitatia de a fi un ciine supus care sa linga mina gibonilor in uniforma.

  • Vicus

   @knut, asta ii ceva varianta anarhica de political-correctness pentru scoala primara? Nu ai voie sa injuri o categorie decat daca musai le injuri pe toate? Cum dracu poti sa zici numa de politisti si sa uiti de vanzatorii de masini second hand? CUM??
   Pai bun, daca le zicem de sanatate parlamentarilor si e obligatoriu si politistilor, de ce sa ii ratam pe manelisti, pe cersetori, pe aia din ISIS, pe aia care trec strada fara sa se asigure? Treaba asta a ta e din gama: “da ce daca fura Ponta, Boc nu o furat?”. Sau invers.
   Cam care e o gradatie acceptabila pentru “consecventa”? Sa fie tot timpul 2 categorii mentionate? Numar par? Fibonacci?
   Nu is politist, se vede, asa-i?

  • Knut

   @Vicus
   pfuai, ba da dastept iesti fratili meu…
   eu cred ca totusi esti politist, sau pe undeva pe aproape. ia sa-ti esplice fratili tau di ce iesti tu dastept.
   politistii si parlamentarii sint autoritati ale statuluii si e vorba de atitudinea consecventa fata de autoritatile statului, cit le permiti, daca le ingaduiesti abuzurile, daca te revolti cind aia platiti de tine sint magari, etc etc…

   tu crezi ca daca ai spus fibonacci esti dastept si nu esti politist, iasr eu cred ca toma de aia esti vreun fel de politist, ceva.

  • Vicus

   Sa fi tu fratele de care imi povesteau ai mei ca s-a nascut cu retard si l-au aruncat din tren? Bine te-am gasit RainMan

 6. Vicus

  Slabut @knut, bani putini. Esti ruda cu Knut ala de o scris cartea aia misto FOAMEA? Ala scria..
  De ce insisti sa te limitezi la parlamentari si politisti. Pai aia de lucreaza la ANAF, prin ferestruica aia mica? Aia din primarii? Jandarmii? Functionarii publici din ministere? Aia de la APIA?
  Cum sa scrii un articol despre o categorie si sa ii omiti pe ailalti?
  Cum sa zici ca Victor Wooten canta misto si sa nu il pomenesti si pa Guthrie Govan? Cum sa zici ca Ponta ii prostanac si pa Knut sa il omiti? Nu zici tu rau, mea culpa.

  • Knut

   e ok man, nu te enerva, eu n-am ce-ti face daca nu intelegi ce citesti. bafta si numa bine. alupigus.

  • Vicus

   Incantat de cunostinta, nu ma enervez, is milos din fire. numa bine si tie. vicus.

 7. Perkele

  Nu poate intra in pușcărie doar preventiv, dupa sentința definitiva imunitatea e fix 0

 8. alxzen

  Trebuie sa anunt cu regret ca am aratat ocazia. Ocazia de a testa teoria ta pe domnul Constantin Nita, l-am prin intr-o dimineata sarind pe rosu ca un guster in drum spre minister.

  A scapat, si nu pentru ca era el mai sprinten.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by Anders Norén