Înmulțirea prin tatuare

Alex Velea este un cântăreț de vaiete, un Michael Jackson pe invers, care devine tot mai negru pe măsură ce trece timpul, și un om tot mai tatuat. În curând va fi mai pictat decât Arlen și mai imun la orice fel de magie neagră decât oricine pe pământ.

Omul are, de exemplu, tatuat pe bicepsul drept chipul prietenului lui Smiley, care în această imagine arată un pic ca o combinație între Errol Flynn și Orlando Bloom. Când trage dur la sală și Velea pare omul care să tragă dur, la biceps, și-și pupă bicepșii, că Velea pare genul de om care-și pupă bicepșii, îl pupă pe buze pe Smiley ca-n scena aia porno din Spiderman.

Dar asta e doar un aspect al vieții sale tatuate. La un moment dat stătea pe internet și vede un copil mai cu tupeu, mai afon cu muzica, dar pus să facă muzică. Copilul aducea a ăla din Strange Things, ăla gras fără dinți în gură. Uite, acest diud:

Și zice că ăla are talent și tupeu și-l adoptă muzical. Și această adopție s-a manifestat prin tatuarea ăluia (plus vreo câteva melodii extrem de slabe). Acum gagiul este 50% tatuat și merge la sală unde trage cu Velea toată ziua. Muzică, yok, nu asta e important. Important e că și ăsta, la rândul lui, are un tatuaj cu Velea. Pe tatuajul cu Velea nu se vede tatuajul cu Smiley, dar, orișicât, frumos gest.

Pe puști îl cheamă Lino Golden, e trântă la muzică dar nu asta contează, nu e ca și cum Baniciu sau Byron ar fi o alternativă superioară, iar cariera lui trebuie urmărită. Din ce am sesizat eu până acum, după ce guristul se tatuează complet este suficient de matur sexual să adopte încă unul și să-l tatueze pe ăla, prima dată cu chipul lui, apoi cu alte și alte semne și povești.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

6 thoughts on “Înmulțirea prin tatuare

 1. DanC

  Corect. Propun amendament la constitutia Romaniei: cine se baga/este intr-un partid sa aibe tatuat chipul sefului. Iar cei ne-afiliati daca-s pensionari, chipul lui Iliescu. Pe bicepsi ori pe piept nu conteaza. Ar fi interesant apoi pt traseisti de vazut cate chipuri de prea-iubiti au tatuate 🙂

  Reply
  1. eftimie Post author

   Există mai multe bicepsuri pe mână? De fapt e posibil, da la avansați.

   Reply
 2. RRomaniaGipsyTattoo

  “Tranta la muzica” Guristul gang)) Adeptii gangurilor, adevarate valori elitiste…gang squad. O “adevarata valoare” de plimbat la posturile TV+Radio. Mai vinovati sunt cei ce mediatizeaza nulitatile gaunoase. Nimeni nu-i perfect insa personajul este o “valoare”. Reincarnarea manelistilor in alte ganguri… & Stupid Media!!

  Reply
 3. Klaus

  Este “Pay it forward”. A vrut să vadă ce a simțit Smiley când l-a adoptat pe el. Sau, vrea să își relanseze cariera: în comparație cu protejatul lui, el este un Pavarotti. Tactica urâtelor: caută una mai urâtă decât ea, ca prin comparație, ea să pară o zână.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *