Cartierul General

Încă o țeapă de la Medicover

Acu’ ceva timp Medicover a avut o campanie ceva de genul „vino la noi să-ți iei un medic de familie”. Bun, acum eu despre Medicover știu următoarele. Abonamentul e o țeapă pe față, dacă ai asigurare la ei și ai o problemă, vei fi programat probabil undeva după moarte. Dacă spui că nu ești asigurat la ei și dai bani, chiar și în cincșpe minute. Apoi, îl au pe doctorul Daniel Boda acolo, om condamnat pentru malpraxis și șpagă. A, și au și secție de homeopatie, ocupație despre care cam toată planeta a zis că e o formă de înșelăciune.

Având aceste informații, i-am zis prietenei mele să nu facă greșeala să se ducă acolo și, fiind un influencer adevărat, m-a ignorat. Acum e bolnavă, dar medicul de familie nu mai e la Medicover. Și nici nu mai răspunde la telefon. A, și ăia de la Medicover nici nu știu unde s-a dus. A, și nici nu te poți înscrie la altul acolo decât peste vreo 10 zile.

Să vă mai spun că nu vă puteți muta de la un medic de familie la altul în decurs de 6 luni că nu jonglăm cu de-astea? Și că Medicover n-au anunțat pacienții că i-a tras în piept cu medicii de familie? A, medicul care nu mai e la ei e bine-merci pe site.

Altfel, faza cu sănătate în țara noastră nu ține de unde este ea, de la stat sau de la privat, ține de oameni, iar oamenii din țara asta sunt niște lichele.