Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Gustul rămâne

Aflat liber, pe internet, Florin Iaru se slobozește din nou, feeric, arătându-se în adevărata valoare. Nu poți să fii mediocru atâta timp fără să nu ai ceva training în spate, iar Iaru, arată, printr-un ”morții mă-tii” adresat lui Dan Alexe, că a făcut cele 18 luni obligatorii la mitocănie.

Florin-Iaru

Nu că nu l-aș băga și eu, vreodată, în mă-sa pe Alexe. Poate mă enervează. Poate e ciurliburli. Dar aș avea grijă să n-o fac în calitate de angajat la Stat iar Iaru, acum oficial, și pe vremea când lucra la Vântu, neoficial, este un angajat al Statului. Este angajat la gaura neagră numită TVR, la fel cum pe vremuri a dormit pe banii furați de stat de la Vântu. De la TVR halește vreo 6000 de lei pe lună, practic, ia bani de la mine, pe o emisiune unde este clar nepregătit. Am urmărit-o, individul nu are carismă de TV, nici specializare în domeniu, este doar un tip mai citit care face ceva la TV pentru că e prieten cu comunistoidul de Stelian Tănase. Pupatul în bot cu Tănase ține de CV pentru prezentator TV.

Neștiind, în lumea sa, în capul său, ce înseamnă astea, își permite să-l pizduiască pe ăla. Ar fi ok, cum spuneam, doar că nu e ok ca angajat al TVR. Ca angajat al televiziunii naționale, golanul ar trebui dat afară. Și da, cocalarul ar trebui să știe că Facebook este spațiu public.

(Aș da link către Reporter Virtual, dar ăia trăiesc în secolul XIX, și cel like la pagina lor înainte să intri pe site.)

Asta îmi aduce aminte de legendarul Cristi Șuțu, un tip cu o față de bidon turtit și un fizic de supraviețuitor al unui accident rutier, care s-a simțit la un moment dat jignit că Ovidiu Raețchi, parlamentarul de diaspora, e cam urât.

Cât despre Dan Alexe, no, cred că nu-s de acord cu toate chestiile pe care le îndrugă. Dar, cum nu lucrez la stat, și n-am băut toți banii de la Vântu, îl tolerez fără înjurături. Poate chiar îl simpatizez.

Share links: |

© 2019 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.