Nu e cunoscut cu exactitate numărul celor chemați la CNCD, dar vorbim despre mai mult de zece persoane. În plângerea formulată către CNCD, Cristina Teodorescu menționează că acele comentarii venite din partea locuitorilor din Alexandria au făcut-o să se simtă hărțuită. Însă, comentariile par mai degrabă aluzii la gabaritul finei primarului, nu jigniri directe. De pildă, Dragoș Enache, unul dintre cei citați de CNCD răspunde unui alt comentariu al Anei Maria, care se plânge că niște camere de supraveghere au fost montate “spre binele hoților”, astfel: “Eh, lăsați, că dacă nu mai sunt folositoare, le mănâncă bestia de la comunitară cu maioneză și muștar.” O altă sintagmă utilizată este “balena comunitară care n-a văzut niciodată exteriorul biroului”. Sau: “Să nu fim răutăcioși, nu este obeză, este doar multă de la atâtea contracte cu primăria”. [G4media]

Îl știi pe vecinul ăla al tău, prostul ăla, om cu principii și demnitate, că în țara asta e atâta demnitate că se scurge pe străzi, prin canale, sunt pline tomberoanele de demnitate, câinii au demnitate în blană și orice ciorditor ordinar are demnitate? Ai grijă ce-i zici, acum te poate chema la CNCD să dai explicații. Că de-aia s-a făcut acea instituție, să te amendeze pentru ce scoți pe gură, că erau disperați băieții că s-a scos calomnia și insulta din codul penal.

Vestea e bună pentru angajații de stat: în maxim un an nu o să mai poată plăti bețivul ăsta salariile și o să poată trăi liniștiți din amenzi.

Share links: | | Nou! Acum poți comanda