Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Grigore Leșe pe veceu

Orice om care a avut vreodată un copil mic știe că pentru ăștia nu există hotare în casă. Există o perioadă a vârstei lor în care nu cunosc conceptul de „acolo unde și regele merge fără paji”. Și orice om care a avut copil știe că atunci când stă pe veceu va veni ăla să bușească ușa la o parte, eventual să ți-o dea în genunchi că majoritatea avem veceul lângă ușă și să te întrebe ceva total irelevant.

Și Grigore Leșe are un copil și acum știm cum a reacționat când i-a deschis ăla ușa

Gata, la revedere! Am zis să închideți ușa, că am și eu o treabă cinci minute, fac un caval. Gata! Puteți să jurați, să scrieți unde vreți, nu mă interesează! Eu am spus ceva: Gata! Îmi pare foarte rău, nu ne jucăm! Poate să vină mama, poate să vină Hristos… Gata cu minciunile! Credeți că vă trageți de șireturi cu cine vreți?! Am luat avionul și am renunțat la trei concerte ca să vin aici!

Și după ce a făcut circul ăsta, a trântit ușa și, așa cum a demonstrat în nenumărate ocazii de-atunci încolo, a terminat cu icnete, gâfâieli, transpirație, chiote maramureșene și foarte, chiar foarte, puțină muzică.

for further reading Maia Morgenstern pe veceu

Share links: |

© 2019 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.