Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

“The Full Monty” cu filosofarii relaţiilor şi sexului de pe internet

E genul ăsta de superficialitate pur românească. Profesor de jurnalism, om care n-a făcut o ştire de presă vreodată. Profesor de relaţii şi sex ăia care n-au testat treaba asta în amănunt.

I-aş lua în seamnă pe Otravă, Radu F. şi alţii asemenea dacă aş şti că au experimentat câte ceva din sportul ăstă. Băi, mergi până la capăt. Ia-o de nevastă pe aia căreia îi torni miere printre taste, fă un copil, eşuează măcar o dată. În ceva. Apoi vezi dacă îţi mai vine să dai sfaturi.

Aşa, e ca şi cum m-aş apuca să dau eu sfaturi despre cum să faci bani după ce am câştigat la loto. Păi ce facem, povestim despre bătălii fără să arătăm nişte cicatrici mişto? Papiţoi, nu suntem în telenovelele lui RR Martin, să fim Khal Drogo, cu coada până la cur pentru că nu am fost învinşi niciodată. Am învăţat de la un boxer că ăla care câştigă campionatul e tipul care a luat cei mai mulţi pumni în cap şi a rămas în picioare. Nimeni nu este atât de excelent cât să nu ia una în cap. În viaţa reală o iei pe coajă şi o iei pe coajă sănătos, până îngenunchezi sau se bătuceşte pielea

Şi-atunci cum naiba să stau şi să ascult sfaturi de război de la copii de trupă. Puiuţi, n-aţi văzut faţa urâtă dar ştiţi cum s-o faceţi frumoasă. Luaţi câteva gloanţe, câteva mese la conservă de fasole şi-apoi ai să vedem dacă ai voie să te sui la masă la mine să discutăm. Ia câteva suliţe în coaste, mergi în multe bătălii, ca să vedem dup-aia dacă îţi mai vine să povesteşti despre cât de lungă ţi-e sabia, cum să dovedeşti femeia (l-am auzit pe Radu F. în maximul jenei cum a umilit-o pe una care l-a înşelat, s-a întors la el că ăla nu era atât de bun la pat, i-a mai tras-o o dată doar să-l ţină minte) şi alte scamatorii pentru internet.

Călătoria mea încă e la început. N-am ajuns încă în punctul ăla să-ţi spun cum e drumul dar sunt în ăla în care văd tot felul de ţărani pe marginea drumului care vând mere din livada proprie şi-mi spun cum e planeta, din ce punct începe şi unde este exact buricul.


Acesta este primul text din internet în care se discută despre relaţii la nivel uman şi nu are puncte de suspensie.

Share links: | | Din aceeași serie au mai apărut: |

© 2020 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.