Frederick Sadoveanu Forsyth

Faptul că Robert Turcescu a anunțat că este ofițer sub acoperire este echivalentul Angelei Similea anunțând că a fost ofițer sub acoperire. AM FOST MINȚIȚI ATÂȚIA ANI! Nu știam că clownii cei mai triști din România sunt și turnători.

Pentru că Angela Similea are, totuși, o melodie mișto, e mai bine să ne concentrăm asupra lui Robert T. Ziaristul cu cea mai mică influență din media lansează, cel puțin o dată la lună, câte o pertardă de-aia de 50 de bani din piață sub pretenția că e bombă. Toată țara știe că omul e mai băsist decât Băsescu și câteodată atât de lingău încât până și Gâdea zice „Băi, dă-o dracului, mai discret!”

Exagerez, desigur, nu știe nimeni asta, pentru că emisiunile lui Turcescu au audiență mai mică decât mira. Dar, pentru că omul a citit prea mult Forsyth și Coruț, câteodată i se pare că este mult mai important decât este.

Alt om de același calibru este maestrul Meleșcanu, care a anunțat recent că demisionează din fruntea SIE pentru a candida la președinție. Există o nișă electorală de cretini care ar vota și așa ceva, iar în capul lui Mele există o teorie conspiraționistă că va rupe ceva din voturile cuiva sau va lua un glonte pentru un candidat mai puternic, să-și arate astfel devotamentul și să intre în istorie.

Asta pentru că și el se crede un personaj de Forsyth, sforar de anvergura lui Hrebenciuc, sobolul ăla simpatic care nu mai știa cum să mintă când pierduse Geoană alegerile. Se vedea pe fața lui de Machiavelli de Moldova cum minte, ar fi observat asta și un copil cu autism, își lingea buzele a spaimă în timp ce anunța că Prostălăul are 60% în numărătoarea paralelă. Și știm doar cine l-a crezut pe Hrebe. FLĂCĂRI VIOLETE, COPII!

Când ne gândim că Băsescu pune în fruntea SIE oameni inteligenți nu trebuie să uităm niciodată pe Claudiu Elwis Săftoiu, care venea cu copilul la muncă să-i arate unde muncește tati, sau MRU, un tip care a avut vârful carierei politice când l-a corectat la gramatică pe Gâdea într-o emisiune TV. (trecem cu vederea micul episod de trădare)

Singurul lucru deștept pe care îl pot face televiziunile din România în momentul de față este să pună banda audio de la Benny Hill de fiecare dată când dau o știre cu manțogarii ăștia.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *