Ovidiu Eftimie

Cartierul General

De ce a fost hiduită Firea

Lucrurile nu trebuiau să se petreacă așa. Planul era altul. Oamenii veniți pe stadion n-aveau venin în dinți, veniseră cu bucurie în suflet și fără carii în măsele. Toți, până la unul. Un singur om a fost acolo încotoșmănat cu ură. Și, când Simona Halep s-a ridicat pe scenă să ia ceva premiu, medalie, plachetă de succes, Radu Banciu – haterul – s-a ridicat de la locul lui de la tribuna unu și a țipat din toți plămânii un „Huooooooo” la adresa Simonei.

Și restul stadionului s-a luat după el crezând că e vorba de Gabi Firea. A fost doar o greșeală de comunicare, asta-i tot.

2 Comments

  1. FC Altona

    Am obosit sa citesc despre plachete si diplome “de excelenta”. Cind primesc hirtoage d’astea la slujba le arunc (discret, recunosc, trebuie sa fiu “politically correct”) la primul tomberon. Ma intreb ce-o fi simtit fata aia.

  2. Goldy

    Aparent a fost desmintita stirea de catre domnul Banciu, care nu a ajuns la stadion, a zis ca nu putea rata ceva desen animat de pe minimax sau ceva post asemanator. Nu glumesc, asta a afirmat ieri seara in emisiune :D. PS: am incercat sa raspund in ton cu articolul 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by Anders Norén