Firea a anunțat că va construi o statuie a eroului gramaticii române în Parcul Carol

Nu putem spune că femeia asta nu are fler politic. Nu trebuie să ai o echipă de trolaj și monitorizare media ca să vezi că cele mai mari victorii ale românilor pe internet sunt atunci când îl prind pe vreun demnitar cu „pe care” sau un „decât”.

Bine, pentru asta va trebui dărâmat căcatul ăla de mausoleu dedicat eroilor, ce-au făcut ăia pentru țară, bre? Au murit, e drept, dar toată lumea moare, dar nu oricine poate să se ridice deasupra condiției sale de cimpanzeu agresiv și să atragă atenția că Liviu Marian Pop faultează limba română când încearcă să vorbească mai repede decât gândește.

Firea a promis că statuia va fi una complexă, va avea ochelarii lui Moise Guran și bicepsul lui Marian Godină, să mulțumească pe toată lumea. Va costa 8 milioane de euro, va fi făcută de-un sculptor de-ăla de casă care știe cum e cu parandărărtul în lumea asta a artiștilor de stat și va fi primită cu aplauze și urale. Dacă nu aplauzi când treci pe lângă ea, iei 3 în teză la română.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *