Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Farsa trebuie finalizată

Conform Wikipedia, președintele este șeful Statului România, practic șeful nostru. El trebuie să vegheze să nu facem tâmpenii prea mari, ca popor, și să discute cu toți nebunii să-i facă să se înțeleagă, să atragă atenția când lucrurile nu merg bine, de-astea. Președintele statului seamănă cu oamenii care l-au ales în special și cu tot poporul său, în general.

Iată, de exemplu, actualul președinte al statului este unul care se îmbracă un pic cam aiurea, o freacă toată ziua pe Facebook și stă cam mult în excursii și concedii. Dacă vă uitați un pic pe internet veți vedea că mai toți românii fac același lucru. Și când zic asta mă includ și eu printre ei.

E, și azi dimineață auzeam la radio despre cum Viorica Dăncilă, despre care cam toții am spus același lucru, că nu e cea mai luminoasă minte din țară, dimpotrivă, ia în calcul să candideze la această funcție. Deja e premier de aproape doi ani, e momentul să promoveze în funcție, să devină șeful statului, să se ocupe de chestile de mai sus și să ne arate, cu adevărat, cine suntem.

Plus că am impresia că dacă facem asta se termină farsa asta, că de-aici nu mai ai unde merge mai departe, nu, și poate ne ocupăm și noi de altceva. O să punem o astfel de persoană șeful statului, e ok, am făcut gluma, e mișto, am râs, dar gata, n-o mai facem, nu? (A, faptul că Firea are șanse la același post nu schimbă cu nimic situația, ea este mobilată la mansardă cam la fel ca Dăncilă, doar că e mai țață).

Share links: | | Din aceeași serie au mai apărut: |

© 2019 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.