Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Exclusiv!!! Alghi, oracolul de pe Olteţ

Anul trecut, când presta încă pe la Braşoave, Alghi a făcut şi un caledar – ediţie limitată – ce a ajuns pe la diverşi politicieni locali. Unul dintre ei, mai dotat cu simţul umorului, încă mai are afişat calendarul. Când m-am uitat pe el ce să vezi, pe septembrie, poză cu eroii acestor săptămâni, Căncescu şi Puchianu. Căncescu tocmai ce îi spune lui Puchianu: “Pleacă înapoi în parlament şi spune-le tuturor că nici usturoi n-am mâncat nici gura nu-mi miroase”.

Deja am început să bănuiesc că omul a prevăzut totul. Ba mai mult, pe luna octombrie e poză cu Scripcaru pe pickhammer, tocmai acum când vrea primarele să inaugureze finalizarea construcţiei provizorii a podului de la Zizin.

E clar, Alghi e noul oracol de pe Olteţ, tre să-l pună lumea să mai facă un calendar ca să ştim ce se va întâmpla în minipolitica braşoveană şi anul viitor. Eu în locul lui Căncescu i-aş da o bere pentru previziunile astea.

4 Comments

 1. Anonymous

  He, he! N-ai vazut urmatoarea luna din calendar. E cu cosmonauti! Dupa cum stii, Prunariu candideaza din partea PSD la alegerile din noiembrie.
  PS. Prestez inca la Brasoave, dar mi-e din ce in ce mai greu (am lansat si site-ul http://www.revistabrasoave.ro). Imi caut un partener de ajutor. De preferinta, un baiat bine informat si cu umor. Daca are si blog, e perfect.
  Oracolul de pe Oltet

 2. sebastian dan

  Mai draghe, dac e asa, doamne fere’, ca te pomeni că scrie ca Scripcaru trece la PSD, Nita de la PSD pierde alegerile, iar Onelia îi ia locul lui Bebe la Cosniliul Judetean, daca tot nu mai candideaza…

 3. Ovidiu

  Ghiza, fa-ti blog:D

 4. Ovidiu Eftimie

  Oracole! Pe bani totul e posibil. Telefonul meu il afli de la colegi desi banuiesc ca il poti prevedea, inclusiv ce numar voi avea anul viitor 😀

  Am vazut si restul filelor din calendar, si pe iunie ai nimerit-o, am impresia. Dar nu am vrut sa stric surpriza oamenilor, poate acum o să se dea pe sub mana calendarul :).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by Anders Norén