Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Cât de bun este un câine la pat

Precizia de care dau dovadă autoritățile române când e vorba de pus punctul pe I nu contenește să mă uimească. Într-o conferință de presă un Răzvan Băncescu, Coordonatorul de proiect al Autorității pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA), a afirmat că mai multe ONG-uri din România transportă ilegal maidanezi în străinătate pentru experimente și zoofilie. Mai exact:

Foto: (c) Vlad Stavrica / AgerpresO parte dintre câinii fără stăpân ajung la adoptatori reali, o altă parte în adăposturi temporare și de acolo sunt redistribuți în funcție de necesități și cerere, fie pentru studii clinice, fie pentru zoofilie – Agerpres

Mi se pare fascinant cum acest Băncescu știe exact chestia asta, partea cu sexul. Cazuri de zoofilie în Germania, făcute publice, apar o dată la vreo trei ani. Cumva, nu știm cum, în într-unul din cazurile ăstea anchetatorul l-a văzut pe pervers, că nu numai că-i dădea sub coadă dar avea și un cercel de-ăla galben.

Vestea bună e că, și sunt convins că Băncescu crede așa ceva – pare atât de inteligent, maidanezele românești nu vor rămâne gravide, că-s sterilizate, iar populația de vârcolaci a Germaniei va rămâne sub control. Vestea proastă e că babele, care cred și ele orice prostie, mai ales dacă vine din partea unei ”Autorități”, se vor plânge la scara blocului: ”Auzi tușico, l-au luat și pe Azorică, l-au nenorocit! L-au dus în Germania, l-au dat cu ruj și cu șampon și, la final, Doamne Iartă-mă, l-au și futut. Și era un câine așa bun, nu mușca pe nimeni”.

Share links: |

© 2019 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.