Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Eram sigur!!!

UPDATE 2017: Acum trăim într-o epocă de fakenews și de eroi care spun cum să ne ferim de fakenews și de naivi care cred că fakenews-urile sunt făcute de oameni cu o agendă ascunsă, gen ruși sau alți nasoi. Adevărul e că știrile astea au existat întotdeauna, o căutare pe Google după titlul ăsta va arăta că și Libertatea dar și România Liberă au publicat astfel de știri în 2006.

Hitler si Stalin, posedati de diavol

30 August 2006 Cristina Botezatu în Evenimentul Zilei

Afirmatia a fost facuta de exorcistul-sef de la Vatican, Gabriele Amorth, intr-un interviu pentru radio Vatican, citat de Daily Mail in pagina sa electronica.

In plus, Amorth, care a efectuat peste 30.000 de exorcizari de-a lungul timpului, sustine ca nazistii erau cu totii posedati. Potrivit unor documente de la Vatican, recent declasificate, Papa Pius al XII-lea a incercat sa-l exorcizeze de la distanta pe Hitler, operatiune ce a esuat.

4 Comments

 1. eftimie

  Toti, da absolut toti nazistii erau posedati de diavol, ca dovada reactia bisericii catorlice fata de ei prin 1938… 😀

 2. Anonymous

  Cred ca si Teoctist a incercat sal exorcizeze de la distanta pe Nicu Ceau da tot nu i-a iesit nici macar cu buldozeru. In afara de Constantin, nimanui nu i-a iesit exorcizarea

 3. gurutzipao

  A fost treaba ca la MutantX….avea casca pe cap (chiar, nu am verificat daca nu cumva forma castii nazistilor a fost special aleasa pentru o mai buna protectie anti-psi, ca gloante nu oprea nici cum)…..

 4. andrei

  cam ciudat. eu stiam ca biserica catolica a inchis ochii mai mult in acea perioada.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by Anders Norén