Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Elena Băsescu nu mai are are ochii vineți

Tot timpul mi l-am închipuit pe Mircea Marian ca pe un Igor de-ăla cocoșat care sâsâie „Yes masster” pe lângă Vasile Blaga sau Traian Băsescu. Chestie valabilă și pentru intelectualul Cristian Preda, omul care o aprecia politic pe EBA până la sânge.

Prin 2009 Evenimentul Zilei încă mai avea zvâcniri de libertate și publica o știre cum EBA a apărut cu un ochi vânăt imediat după ce a spus un potpuriu de prostii care l-ar fi convins pe orice om normal la cap că tuta nu are ce căuta în Parlamentul European. S-a speculat că Băsescu tatăl i-ar fi ars una și i-ar fi spus să mai tacă din gură. Interesant e că poza cu EBA cu ochiul vânăt nu mai există, a zburat în primul rând de pe EVZ, unde lucrează Igorul de Mircea Marian, fiind înlocuită cu o altă fotografie, din care nu prea se înțelege mare lucru.

eba-vanta-la-ochi-2015

Spre deosebire de varianta originală, unde se vedea destul de clar că nu e genul ăla de cearcăn.

eba-vanata-la-ochi-2009

Nu poate fi întrebat despre asta Băsescu Sr., că el e cam ca Ponta, habar n-aveam că frate-miu face trafic de influență și ia șpagă, fi-sa aia mare face afaceri cu terenuri și amantă-sa fură bani de la stat.

Share links: | | Nou! Acum poți comanda

© 2019 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.