Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Eleganță și chiloțăreală cu Adriana Săftoiu

Despre W Bush s-a spus că este cel mai prost, în sensul de Geoană-Prost, președinte american. Că nu-l duce mintea, că e idiot. Citisem mai demult în Forbes o traducere a unui tip care demonstra că Bush a fost, dimpotrivă, destul de deștept și mai citisem și în altă parte ceva similar. Dar articolul pe care l-aș recomanda, pentru că l-am găsit, și arată o încă o chestie mișto al Bush jr. Că e decent.

De exemplu, nu critică administrația Obama, deși ar putea. Pentru că nu e interesant de publicitate și e mulțumit că a ieșit din lumina reflectoarelor. Pentru că, după ce ai fost președinte, vorba lui Băsescu, nu prea mai ai ce să faci mai mult. Și-aici vine diferența, fostul nostru președinte nu e lovit de aceeași boală a decenței.

Și e normal să fie așa când se înconjoară cu oameni ca Adriana Săftoiu. Care, într-o chiloțăreală tipic românească, se-apucă să explice ea cum Băse și Udrea, lucru pe care îl știe toată țara, se cam giugiuleau. Dar n-o spune pe față, o dă cu mantă, ca o bârfuliță mică. Care-i arată caracterul, de cutră de doi bani.

În mod normal nimeni n-ar mai lucra cu țața asta, pentru că nu are decența să nu dea din casă. Da, e hazliu că spune ceea ce știe o țară întreagă (cu excepția câtorva retardați mintal) că Băsescu a avut un amantlâc cu Elena Udrea. Știm asta, Băsescu o iubește public pe Udrea la fel de intens ca TRU pe el. Știm, e vizibil. Știu că pretinde că este fost jurnalist, am mari îndoieli în privința asta. Dacă a fost jurnalist real, nu o piți care s-a bombonit cu șeful ca să promoveze, ar fi știut că nu poți divulga informații obținute prin metoda asta. Nu mănânci căcat despre fostul loc de muncă, oricât nu ți-ar fi plăcut. Ai putea face excepții, dacă e la mijloc un interes național sau o ilegalitate.

Chestie de decență, noțiune străină pentru madam Săftoiu.

„Și-atunci, am văzut cu ochii mei, a scos degetul de la mine din pizdă și l-a băgat la ea” - Adriana Săftoiu, țață. foto: evz.ro

„Și-atunci, am văzut cu ochii mei, a scos degetul de la mine din mnioașcă și l-a băgat la ea” – Adriana Săftoiu, țață. foto: evz.ro

Share links: | | Din aceeași serie au mai apărut: |

© 2020 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.