Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Elefantul prost din încăpere

Ieri, în fluxul de glumițe cu pitch-ul Carrefour unde au fost invitate 84 de agenții, apare și glumețul Ionuț Bunescu, social media manager la Altex. Și eu stau și mă întreb, care am văzut magazine Altex doar în Carrefour, e normal în plm să faci așa ceva?

Glumețul de Bunescu zice că da și că Altex nu e partener Carrefour. Oi fi eu prost, nu e prima oară. Dar, din experiența mea, care de bine de rău trăiesc din glume și glumițe, așa ceva nu se face. Dar, vorba aia, ce căcat știu eu despre social media?

Din fericire, brandul de pișcotar la absolut toate evenimentele cu internet din București este puternic, așa că nimeni nu-și va da seama că sub masca aia se ascunde un om destul de puțin mobilat la mansardă.

11 Comments

 1. Salut, Ovidiu,

  Pișcotar, prost, cum mai zici tu, neinteresant ce păreri de atotștiutor ai tu despre mine, vreau doar să știi asta, că am verificat încă o dată, să mă asigur că nu vorbesc prostii, ca alții. Și să rămână scris aici, pe blog, dar și la postarea ta de pe Facebook (imediat):

  Altex NU are niciun contract cu Carrefour, niciun fel de colaborare sau de parteneriat. Acolo unde e magazin Altex și este și un supermarket Carrefour, Altex și Carrefour nu sunt decât chiriași vecini, ambii plătind chirie unui dezvoltator care deține spațiul. Iar Altex și Carrefour sunt chiar concurenți, la partea de vânzare de electronice și electrocasnice.

  Înainte de a da arunca gratuit cu nămol în Bunescu, hai să ne documentăm puțin, că să nu fim ca elefantul din titlul.

 2. MU

  Această luptă nici n-a existat.

 3. Ionuț

  Ce plm sunt atâtea virgule in comentariul de mai sus, e normal ? Eu aş elimina câteva. Sau sunt prea drastic? Astept lamuriri, multumesc

 4. Bobita

  Maestre Bunescu

  Mai verifica inca o data te rog…. Verifica unde e Altex Colentina …. http://www.zf.ro/zf-news/carrefour-a-investit-2-7-mil-in-extinderea-galeriei-din-colentina-13951991

  Ce partener au astia de la Carrefour, da cu namol in ei…:)))

  • Repet, eu nu sunt partener cu niciun Carrefour, la fel cum nici firma la care lucrez nu este. Îmi place că lumea nu înțelege războiul personal pe care Eftimie l-a pornit împotiva mea, fără motiv, plecând de la un meme amuzant – ăsta https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200710307315404&set=pb.1693196045.-2207520000.1432888229.&type=3&theater

   Trebuie să ai o imaginație bogată și, în același timp, foarte bolnavă ca să poți gândi un astfel de plan malefic prin care eu arunc cu nămol în organizatorul pitchului, care nu e partener nimănui, după cum am menționat.

   Repet, nu știu cu ce l-am deranjat vreodată pe Eftimie de a sărit atât de tare cu sabia la gâtul meu, invocând și încurajând posibilitatea ca eu să fiu concediat după o asemenea postare. Deci cât de mârlan să fii să inventezi motive de a ataca un “coleg de blogosferă” atât de josnic?

   Nu mă c*c unde mănânc, pentru că nu prea trec prin Carrefour, nefiind în proximitate.

   Iar Eftimie este un domn, care spune că el nu face nicio glumiță când concurența face vreo prostie, Cațavencii sau Kamikaze, că ține de educație și de bun simț, dar același domn Eftimie, blogger, sare la gâtul unui alt blogger, gratuit și complet rău intenționat. Bineînțeles că putea să-mi spună pe privat părerea lui prin care considera meme-ul meu nepotrivit, dar e un domn, care îmi spune doar că sunt prost, foarte frost și că mă va denigra la viitoare conferințe, în plus față de ce a încercat să facă acum.

   Dar mno, greu cu educația și mobilarea mansardei.

   Semnat,

   Un pișcotar, care se vede/vedea cu Eftimie numai la evenimente pe care el le consideră pișcotărești.

  • Încep să înțeleg de unde atacul lui Ovidiu, advertorialele pe care le are acum la Carrefour m-au ajutat să mă lămuresc puțin. La fel, a trebuit să mă sune cineva să-mi spună. E ok, deci era vorba de bani.

   http://eftimie.net/carrefour-face-aplicatie-mobil-baietii/

   http://eftimie.net/traznai-poti-gasi-carrefour/

   + banner-ul din sidebar.

   • eftimie

    Bunescu, aveam impresia că am exagerat când am zis că ești prost dar nu, ești chiar consistent și tenace în prostia ta. Pe bune dacă nu te fac celebru.

  • Eftimie, dacă nu aveam block, te întrebam prietenește pe Facebook (ce am comentat mai sus). Tu îți cereai scuze că ai exagerat aiurea și happy end.

   • eftimie

    Și dacă nu erai prost nu insistai pe chestia asta. Dar vrei tu să antagonizezi pe unul ca mine. Ține minte discuția asta.

 5. Razvan

  “care am văzut magazine Altex doar în Carrefour” – sunt magazine altex si alte centre comerciale. Ex: in Auchan Vitan este un magazin altex

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by Anders Norén