Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Cum e ora de educație sexuală

Cunoscutul imbecil Ninel Peia de la PSD a făcut o lege prin care, dacă faci educație sexuală la școală riști pușcărie de la 3 luni la 2 ani. Pentru că așa funcționează democrația noastră, legea a fost aprobată tacit, iar acum oamenii sunt cumva deranjați că cică asta nu e ok.

Pe la sfârșitul secolului XX a venit și la noi la liceu o doamnă care spunea că e psiholog și ne-a ținut oră de educație sexuală la dirigenție. Noi eram o clasă compusă 95% din băieți de vreo 16-17 ani și bubuiau hormonii în noi. Un coleg, care avea barbă încă din clasa a IX-a, a întrebat-o cum e faza cu masturbarea, iar doamna psiholog ne-a spus că nu e ok, că ni se atrofiază rinichii și ni se scurge albul ochilor.

După care a plecat și noi ne-am văzut de treabă, niciunul n- a ajuns la spital fără ochi sau cu rinichii varză, deși motive ar fi fost.

Ce voiam eu să spun e că educația nu se face la școală, nici măcar aia sexuală, și că, în general, ar trebui să nu mai avem pretenții de la învățământul românesc. Învățământul românesc e doar un loc unde-ți duci copilul câteva ore cât ești la muncă și care dă de lucru unor oameni care, altfel, ar trăi din ajutoare sociale sau ar mânca pământ de pe jos. Faceți o tură prin școlile generale din România și administrați un test de IQ, sau măcar un extemporal de matematică sau română și o să rămâneți șocați: 50% din profesori n-ar lua capacitatea.

Și nu vă masturbați că orbiți și vă crește păr în palmă.

Share links: | | Din aceeași serie au mai apărut: |

© 2020 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.