Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

E momentul ca această țară să-l tundă pe Florin Câțu

Florin Câțu este liberalul ăla care e dat exemplu când se poartă discuția „mai e cineva la PNL care nu e sluga PSD?”. Din ce am înțeles omul spune lucruri coerente despre economie, probabil și înțelege ceva, în fiecare săptămână apare și atrage atenția cu privire la o nouă gogomănie guvernamentală și, aparent, nimeni nu-l bagă în seamă. Ca să n-o mai lungesc mult, cred că lumea nu-l bagă în seamă că zici că-i Hrușcă cu pletele alea.

Serios, gândiți-vă un pic la un construct de tipul Darius Vâlcov. Ăla a fost primar de comună, ascundea aur prin cimitire, acum e ceva expert guvernamental în economie. Dar, să ne înțelegem, ăla a plecat ca mic combinator local din cea mai săracă regiune din Europa (Oltenia, că aia e, nu Moldova). Omul nu are rezoluție foarte mare la senzorii neuro-chimici, se uită la Florin Câțu și e bulversat.

„Cum a fost la comisia de buget-finanțe”
„Ok, am prezentat proiectul de lege, lumea a fost de acord”
„Toată lumea?”
„Nu, mai era și Ștefan Hrușcă acolo și borborosea ceva”
„Păi Hrușcă nu era în Canada?”
„S-o fi întors, dracu știe”

Problema e că această țară a fost atât de bombardată cu Hrușcă în ultimii ani că ignoră orice are legătură cu el. E ca bancul ăla cu doi pești tineri care înotau și se întâlnesc cu unul bătrân care-i întreabă „ce faceți băieți, cum e apa” iar ăia întreabă „ce e aia apă?”. La fel cum creierul nu înregistrează când clipim, nici nu înregistrează nimic când deschide Hrușcă gura. Iar Câțu, săracu, cam aduce din unele unghiuri cu Hrușcă, nu e bine. Că nu-l bagă lumea în seamă, mai ales oamenii nesofisticați cu care discută.

E greu pentru un bărbat să arate bine cu păr lung, de-aia sunt toate gagicile sparte după Jason Momoa, mutanții de genul ăla sunt rari. Altfel, în lupta politică orice om trebuie să-și sacrifice părul. În vremuri de demult, străvechiul monstrul ciclop și-a tăiat o șuviță de păr să pară uman, și dup-aia a condus țara asta 10 ani. Plus că alde Câțu arăta mult mai prezentabil cu părul scurt, numa zic.

Share links: | | Nou! Acum poți comanda

© 2019 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.