Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Să-i dea Dumnezeu sănătate și viață lungă lui Soroș

Sâmbătă seara am ajuns acasă cu un băiat care, după vreo doi kilometri, nu s-a putut abține și mi-a explicat cum „evreii sunt de vină”. Printre primii evrei de pe listă, Mugur Isărescu. I-am explicat că nu e evreu, e oltean. „Știți dumneavoastră asta? Mai citiți! E evreu după mamă”. Zic, aoleu, n-am cunoscut-o pe mă-sa, dacă o fie evreu? Apoi mi-l dă pe Petre Roman. „Dar Petre Roman, fiul lui Neulander? Și ăla e evreu!” Zic „tot după mamă?” . „Păi tac-su era evreu”. „Păi mă-sa era spanioloaică, acum nu se mai ia după mamă?”

N-a durat mult și am ajuns al Soroș, liderul tuturor evreilor mascați. „Soroș vrea să distrugă românia!” „De ce?” „Pentru că-i unugur” „Parcă era evreu” „E și evreu și ungur” „Ce-a făcut Soroș rău pentru România?” „A pus numai străini în fruntea țării” „Pe evrei?” „Iohannis e evreu, Cioloș e evreu, Koveși” „Iohannis e sas, Cioloș e mai ardelean decât slana cu pălincă, Koveși e româncă, și-a păstrat numele de la bărbac-so care a fost ungur”. Omul nu se lasă bătut. „Dar Hellvig?” „Ăla e sas”.

În cele din urmă îmi spune că el e dac și că ar trebui să mai citesc. Zic, „stai că am citit ceva despre daci, ce-a spus Herodot: că au fost înfrânți deîndată, deși erau cei mai bravi și mai viteji dintre traci”. „Soroș”

Mă duce la adresa greșită, zic „cine-i de vină aici, tot evreii?” „Păi așa mi-a dat aplicația” „și cine crezi că a notat străzile greșit acolo, evreii sau Piedone?” „Piedone e evreu, nu știai?” La final mi-o bagă și pe-aia că el are masterat și muncește, de-aia conduce mașini.

Tot ce sper e să-i dea Dumnezeu sănătate lui Soroș, că se apropie de 90 de ani și dacă moare nu mai avem pe cine să dăm vina. Bine, am putea încerca cu propaganda rusă a lui Putin, pentru că țara care are PIB-ul mai mic decât italia își permite asta. Și, poate, cu Trump. Toată lumea știe că e evreu.

Dar niciunul nu o să aibă atâta tracțiune ca Soroș. Ăla e și evreu și ungur. Dacă era și un pic țigan, era chiar Anticristul. Un anticrist teribil de incompetent, se chinuie de zeci de ani să distrugă țara asta unde totul se oprește în loc la un accident de circulație și nu reușește.

Share links: | | Din aceeași serie au mai apărut: |

© 2019 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.