Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

În dragoste și în război mediatic totul este permis

Ieri toată lumea a dat share la poza aia cu copilul mort, rușine Europo, rușine tuturor care nu vreți imigranți, practic ați omorât copilul ăla personal. Apărea inclusiv pe Al Jazeera, televiziune dintr-o țară unde sclavia este încă legală și femeile sunt pe scara socială sub pisici.

Problema cu copilul este că nu e ok să folosești imagini cu copii când încerci să argumentezi ceva. Bărbații adevărați nu fac asta, maimuțele de nisip se pare că da. Dacă vreți copil de imigrant, vă arăt eu unul:

hitler mic

O altă idee care a circulat zilele trecute a fost un film făcut de o proastă de la CNN care ne arăta cum ar fi lumea fără imigranți. În prostia ei agresivă nici măcar n-a observat că 80% din imigranți erau evrei, genul de oameni pe care islamiștii nu i-ar lăsa să emigreze pentru că vor doar să-i omorare.

Reportajul cu „ce ar fi lumea fără imigranți” i-a exclus pe domnii Iosif Djugașvili, eficient tâlhar, criminal și psihopat care a terorizat jumătate de Europă, pe criminalul de război Ernesto Rafael Guevara de la Serna precum și pe T800, care a emigrat din viitor în anul 1984 să o omoare pe mama lui John Connor.

Ideea e că a fi emigrant sau refugiat nu e o garanție a bunei credințe. A fi copil nu e o garanție a sfințeniei.

Și, pentru domnii care ar primi oricând un refugiat, cum a declarat, de exemplu Andrei Gheorge: Moșule, du-te la Pata Rat în Cluj și adoptă de-acolo o familie de refugiați. Sunt convins că le-ar face plăcere să iasă din sărăcia aia criminală și, dacă le pui fața de masă pe cap nimeni n-o să-i deosebească de un refugiat autentic. Cred că și ăia și-ar dori să meargă în Germania, doar că Germania nu e dispusă să-i accepte și pe ei, că nu fac suficient PR. Și lor le mor copiii, singura problemă e că nu au un fotograf bun și un creativ care să le facă un mesaj dojenitor cum trebuie.

PS: Maestrul George Damian atrage atenția aici asupra unui aspect interesant: poza aia cu copilul este o formă de terorism media, la fel cum sunt imaginile cu decapitări.

Share links: | | Din aceeași serie au mai apărut: |

© 2019 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.