Dl. Dragnea ascultă voința poporului și procedează pe cale de consecință

Salut, sunt tot eu, ăla, singurul care a avertizat în două rânduri că ăștia, anti-pesedeii, sunt exact la fel ca pesedeii, doar că mai aroganți, mai obraznici și mai inculți.

Că ei cereau să fie sancționat premierul Viorica Dăncilă pentru ce porumbei scoate pe gură și tot ei cereau ca fostul lider PNL, Alina Gorghiu, să fie sancționată tot pentru că a folosit o expresie normală pe care turbații au considerat-o rasistă, că sunt rasiști.

Iar dl. Liviu Dragnea a ascultat nevoile poporului, că el e un președinte al tuturor românilor, nu doar al membrilor PSD, și a lansat ideea asta în piață:

Am vorbit cu mai multi colegi si am convenit sa lucram la o lege care sa dea posibilitatea sa sanctioneze aceste lucruri: oameni gen Monica Macovei, care mint, care defaimeaza propria tara. Trebuie sa facem o lege care sa dea dreptul statului roman sa corecteze aceste lucruri. Nu vorbesc neaparat de infractiune, dar sanctiuni trebuie sa existe. Libera exprimare nu inseamna sa defaimezi(sursa).

Acu’ ăsta e primul pas, libera exprimare cu limitări. Apoi libertatea asta se va răsfrânge și asupra demnitarilor statului român, că nu e ok să-i defăimezi, apoi asupra Poliției, că și aia reprezintă Statul Român și Legea. Și-apoi asupra categoriilor sociale, cum era în varianta inițială, că asta cuprinde cam de toate. Și tot așa.

Și n-are cum să nu-i meargă mai ales că și pesedeii și anti-pesedeii sunt de acord cu ideea că libertatea de exprimare e ok, atâta timp cât o ai tu și o poți limita altuia.

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

2 thoughts on “Dl. Dragnea ascultă voința poporului și procedează pe cale de consecință

 1. Andrei

  Un sfat pentru vreun pesedist care citeste commentul : sa mearga sa zica la parlamentarul la care slujeste, sa ii zica lui dragnea sa o lase moarta cu legea defaimarii, ca datorita lipsei unei asemenea legi psd are “majoritatea”.
  Sa explic : cand unul din alea 5-6 milioane de romani, ce nu merge la vot, e deranjat de ceva facut de pesedei, el injura partidul , liderul si tara de rahat. Daca acest drept ii este luat, el se va razbuna si isi va misca curul la vot data viitoare. Si nu , nu vor vota cu pnl sau usr, vor vota cuun partid de extrema dreapta.
  Si ziceti ca nu e asa? Sa ne uitam la USA, unde oamenilor li s-a pus pumnul in gura pentru ca indrazneau sa isi exprime propriile pareri despre minoritati, si uite ce frumos au ajuns cu presedinte xenofob. La fel si in Germania, si in Franta, unde principalele partide de opozite sunt de extrema dreapta/stanga.

  Reply
 2. Sangeorzan

  Basistilor din toata lumea adunati-va si luati lumina de la mine! E, LUATI MUIE EN-GROS!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *