Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Două întrebări pentru herpesul din social media de anul ăsta

Cel mai mare succes al echipei de campanie online a candidatului KJ este că a reușit să prostească pe toată lumea că succesul online al campaniei li se datorează. Pentru cine nu a fost în comă alcoolică sau implicat într-un viol în perioada alegerilor prezidențiale, sau nu e retardat mintal, e destul de vizibil că campania lui Klaus pe online a fost submediocră.

Să explic că faptul că s-a discutat de KJ e online nu este egal cu s-a votat din cauza asta e atât de inutil ca și cum le-aș explica motanilor mei treaba asta. La un moment dat unul dintre ei va începe să se lingă în cur cu satisfacție. Poate dați de băieții ăștia crescuți cinstiți din contracte de soft cu statul și-i întrebați, între două conferințe de social media, niște chestii de bun simț.

1. Coa, dacă tăt ai produs 10% diferență de piață, ai răsturnat liderul prin Facebook, de ce nu ne uităm acum la o statuie de aur de două ori mai mare decât tine, în fața biroului tău de la palatul de cleștar de la Pepsi? Sau măcar KFC.

2. Coa, dacă tu ai convins oamini să voteze ce-i mai bine pentru ei pe termen lung, gen Klausu în locul comunismului, de ce pla mea nu ai fractură de coloană de la câte medalii trebuie să cari de la OMS pentru că ai convins milioane de oameni să se lase de fumat, că va fi bine pentru viitorul lor? (dacă coițe nu înțelege subtilitatea, e un căcat de psihologie care spune că oamenii nu sunt convinși cu chestii pozitive chiar dacă îi salvează de la moarte).

Dar presimt că nu le va pune nimeni întrebările ăstea iar internetul publicitar românesc vă fi atât de borșit de impostura ăstora că va uita de celelalte celulite gen „campanie de teasing” și „storytelling”.

Share links: |

© 2019 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.