Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Vă doresc cianuri

Cutreieri ţara în lung şi-n lat şi tot ce poţi să observi e că hippioţii şi patrioţii sunt o specie aparte de imbecili. Nu e zid, şant, semn de circulaţie, beţiv adormit pe marginea drumului, să nu aibă scris “Basarabia e România” şi “Salvaţi Roşia Montană”.

Şi-s sute de kilometri de dealuri frumoase, păduri netăiate, cer albastru şi case cochete, întrerupte de mânjeliturile pitecantropilor care vor să-mi scoată ochii cu căcatul lor de campanie. Nu pot decât să-mi doresc ca întreaga Roşie Montană să fie înecată în cianuri. După ce, în prealabil, toţi hipioţii care o salvează sunt închişi în minele alea dacice, să nu poată scăpa.

Cât despre Basarabia, nu mi-aş dori să fie România, serios. Au ăia atâta poezie în ei încât, dacă se unesc cu noi, l-ar obliga pe IvCelNaiv să-şi închidă blogul. Şi-ar fi păcat, că atâta aveam şi noi.

5 Comments

 1. Ioan

  O postare demnă de VICE România. Sunt anti curent deci sunt cool. Am o opinie radicală deci contez și dorm mai bine la noapte. Somn ușor în cianură și ție!

  • eftimie

   Am auzit de această publicaţie. Ce legătură este între cretinii care vandalizează orice zid şi cei care doresc să fie anti-curent?

   • Ioan

    Perfect de acord cu vandalizarea zidurilor. Dar care e treaba cu Roșia Montană? De ce să moră activiștii în cianură? Presupun că ai aceeași părere legată și de pădurile din țară, nu? Genul ăsta de cinism nu te face mai isteț. Îți poate aduce un soi de „admirație” din partea celor ce sunt sătui de diverse campanii media dar realitatea rămâne. Atitudinea asta blazată și de bășcălie îmi lasă un gust amar. Am putea fi mult mai uniți și am putea pune capăt măgăriilor din țara asta dar probabil că e mai ușor să stai pe margine și să râzi în sinea ta (și din când în când pe câte un blog) de cât de atotcunoscător ești.

    • eftimie

     Sunt atât de cunoscător în domeniu cât să ştiu că mâzgălitul pe ziduri nu schimbă o decizie judecătoarească sau o autorizaţie de Mediu. Nu este băşcălie, este pur şi simplu ură: o minoritate hippioată mă agresează zilnic cu o idee fixă.

 2. Ioan

  Sunt atât de cunoscător în domeniu cât să ştiu că mâzgălitul pe ziduri nu schimbă o decizie judecătoarească sau o autorizaţie de Mediu. Nu este băşcălie, este pur şi simplu ură: o minoritate hippioată mă agresează zilnic cu o idee fixă.

  Având în vedere că vor mai apărea campanii/teme/probleme astfel de inscripții sunt inevitabile. În loc să urâm minoritatea hippioată poate ar fi bine să atragem atenția asupra vandalizării zidurilor în general. Poate atunci acea minoritate în loc ă steam la 12 noaptea să mâzgălească un gard mai bine printează un poster (îl lipești cu bandă adezivă), un tricou, un flier etc.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by Anders Norén