TRU nu e doar lichea e și un pic prostuț

Europarlamentarul român Traian Ungureanu, cunoscut ca TRU, este o lichea care ocupă de ceva vreme spațiul public românesc și internațional. S-a remarcat ca lingău turbat al lui Traian Băsescu. Prin anii când Cotidianul fusese relansat în formă de ziar cu 3 știri și 45 de editorialiști, TRU era unul din coloneii armatei de banali care scriau lucruri banale pe hârtie în timp ce mirau că lumea nu mai cumpără ziare.

Tipul a fost depistat de colegi ca un agent limbist al PDL-ului și al supremului Băse și dat afară. Omul a țipat cu furie împotriva acestei măsuri, spunând că e vorba de o conspirație la mijloc. Dealtfel și când a fost dat afară de la BBC, probabil tot pentru pupincurism sever, a zis că e mâna lui Năstase la mijloc.

Cum spunea și el în ultimul editorial publicat în Cotidianu, s-au cam grăbit. Corect, trebuiau să-l dea afară că e prost, nu că e plătit de PDL.

Acum demonstrează că nu degeaba este dat afară cam de peste tot pe unde lucrează, cu excepția Parlamentului European unde orice prost poate activa. În ultima aberație scrisă omul a propus, direct, desființarea PSD că e un partid anti-justiție și pus pe manțogării. Asta nu demonstrează decât că TRU, este, ca întotdeauna, un om extrem de simpluț la cap și total pafarist în materie de politică. Ca și cum odată desființat PSD băieții ăia nu se pot regrupa în celălalt PSD, PNL. Ca și cum oamenii ăia sunt bandiți din cauza PSD-ului, nu că sunt ei bandiți. Ca și cum TRU ar fi fost dat afară de pe unde a lucrat pe motive politice, nu că e prost de bubuie și mai și claxonează.

Doar gândiți-vă, un om atât de prost face legi în parlamentul european. Ce facem, suprimăm Parlamentul European?

Salut, cea de-a doua carte a mea, Bacalaureat, a apărut deja prin librării. O găsești online la Emag, Nemira, Cărturești sau Libris.

2 thoughts on “TRU nu e doar lichea e și un pic prostuț

  1. mihai

    Mie-mi place cum claxonează, i-am citit și cărțile. E un mișto ideea cu desființatul, nu doar o utopie (adică înjurăm, înjurăm – de ce să nu desființăm ?!, gen).

    Reply
  2. alex

    Solutia nasului de pe tren: “Toti blatistii se aduna in ultimul vagon, deci ar trebui sa desfiintam ultimul vagon.”

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *