Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Dieta Andreei Marin

Din ciclul “unele persoane nu ar trebui intervievate”, am găsit o reţetă de detoxifiere recomandată de Andreea Marin. Din păcate scriitura mea este prea modestă iar limba română prea săracă pentru a explica cu adevărat cam cât de cretină mi se pare chestia asta. Precum Liu Kang, Andreea Marin ar putea crea între palme un bol de cretinism, plin de flămi, pe care să-l arunce în adversari, să-i dărâme la pământ. Şi fulgere, ca Rayden şi Palpatine.

“Încep o nouă zi cu porția de sănătate și energie: sucul din iarbă de grâu. Semințele le sădesc singură acasă în pământ organic, după o săptămână tai iarba și o împart în 7 porții păstrate apoi la congelator, consum zilnic câte una. În paralel, am grijă să crească iarba de grâu din a doua tavă, pentru a-mi completa rezerva. Citește, caută informații despre binefacerile aduse de iarba de greu, s-au făcut nenumărate studii în lume și vei înțelege mai bine”.

Sursa, fireşte, Libertatea.

A, că tot suntem la capitolul ăsta, apropo de studiul ăla cu apa în ghiveci normală şi apa fiartă la microunde. Acel studiu nu este corect nu pentru că nu ar fi real, cum scrie Dorin Lazăr aici, bazându-se, ca ultimul prost, pe logică şi bun simt. Acel studiu nu este corect pentru că nu a existat şi un alt treilea ghiveci cu buruieni, care să fie irigat doar cu apă sfinţită.

Share links: |

© 2019 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.