Există două tipuri de întrebări fără răspuns, cele la care știm că există un răspuns și tot ce trebuie să facem e să experimentăm, să testăm, să stabilim o procedură pentru găsirea adevărului ultim, că doar ăsta este scopul științei!, și cele la care nici măcar nu știm pe unde să bâjbâim.

Pentru întrebarea din titlu suntem, din fericire, în prima ipostază, știm că există un răspuns, tot ce trebuie acum este să aplicăm o metodă pentru a ajunge la el, în funcție de caz și particularitățile experimentului.

Așadar, ne aflăm într-o incintă, sau la terasă, cu mai mulți oameni cărora o să le zicem „cunoștințe” ca să nu jignim pe nimeni. La un moment dat se simte un miros puternic și înțepător. Cei mai duri dintre noi vor trage puternic aer în piept ascunzându-și lacrimile, cei slabi vor încerca să nu respire iar cei cu spirit de aventurier vor încerca să afle cine este făptașul.

În cazul de față făpătașul(a) este umanul care simțit nevoia să corecteze „nu se spune piesă de teatru ci spectacol de teatru”. Este datoria ta, dacă ești acel aventurier, să-i spui acelei persoane că nu e ok să te bășești în public, că te vede lumea și e jenant.