Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Despre politeţe şi eleganţă

Politeţea se învaţă în familie. N-o s-o înveţi din cărţi, nu o să se predea la şcoală. Politeţea pe net presupune că atunci când cineva scrie despre site-ul tău şi tu eşti la început spui mulţam fain şi treci mai departe.

Acu’ vreo două luni bloggerul braşovean Ionuţu a reuşit, împreună cu alţi bloggeri, să facă un blog colectiv numit Dealul Melcilor. Mi-a zis Dan Kulcsar de el, i-am zis să scrie o chestie, că s-a lansat, că le dorim succes, alea alea. N-aveam nimic de pierdut.

Rezultatul? Un puhoi de înjurături din partea băieţilor de-acolo. Am fost luaţi la şuturi de Ionuţu, care-şi varsă acum frustrările pe site-ul ăla şi solicită oficial scoaterea postării în care colegii săi s-au făcut de căcat prin comentarii, Daniel Mihu, care are idei despre cum trebuie promovat un oraş ca Braşovul pe blogul ăluia care a scris articolele care au lansat “Braşov – Oraş de vis” (Eu pretene, te-ai prins?) şi semidoctul de Ştefan Oancea [blog sters], care abia mai poate scrie un comentariu după ce i se atrage atenţia că-i prost grămadă.

Ionuţule, eu sunt relaxat. Acu’ doi ani de zile ştergeai podelele cu Zoso [articol sters], acum îl pupi în cur. Dacă Kulcsar nu se lasă de treabă ar putea avea aceeaşi soartă crudă prin 2013, nu?

Share links: | | Nou! Acum poți comanda

© 2019 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.