Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Deci, cum a rămas, violul nu mai e ok?

De câteva zile este o întreagă campanie împotriva violului în mass-media și pe rețelele sociale Facebook. Tot mai multe femei au decis să pună un picior epilat în prag și să ne spună nouă, bărbaților, că violul nu este un lucru ok. Există chiar și un site pentru asta, nuinseamnanu.ro, unde aflăm chiar de pe frontispiciu că „Violul nu are scuze” și „Violul distruge”.

Site-ul e chiar optimizat pentru mobil, poate vrei să-ți faci un selfie în timpul violului și ai îndoieli: intri pe site și afli că nu e chiar ok să violezi pe cineva și dacă femeia sau bărbatul de sub tine strigă nu, s-ar putea să chiar însemne asta.

Iată, acum, după interzicerea fumatului în spitale pe masa de operație, urmează să se interzică și violul. Stai, ceva nu e în regulă, violul e ilegal de mult! Mai mult, în principiu, în societatea în care trăim, ca evoluție, violul este imoral. Ignor gâștele agresive de prin Adevărul și alte site-uri, care vor acum viol pentru violatori, viol pentru mamele violatorilor și viol la cap pentru toată lumea, să vadă toți cât de nasol e violul. Fetelor, stahp, știm că nu deloc ok violul.

Răul nu este majoritar în societatea noastră. Ăia 7 inși care au violat o fată din Vaslui sunt niște dezaxați, la fel ca părinții care-și violează fiicele și ăia care violează babe. Nu-i băga la pușcărie, nu o să învețe nimic din treaba asta, pune-i în azil de nebuni. Ai două avantaje: încerci să tratezi derapajele mintale în oamenii ăia, și-i ții acolo cât e nevoie, nu o perioadă arbitrară stabilită de un judecător și o lege, și ăia din sat, rudele lor, înțeleg și ei cât de deviant este comportamentul. Una e să spui „l-au băgat la pușcărie, i-au distrus viața pentru nimic” și alta e să spui „copilul era nebun, l-au luat la azil”.

În prima variantă toată lumea o să creadă că e justiția defectă și rea, și cum să nu crezi asta când judecătorul ăla le dă drumul la zevzeci înapoi în satul unde s-a făcut fapta, în cea de-a doua se duce vestea în sat că ăla e „dus cu capul” și are mai multe șanse să fie evitat de ceilalți. Sau celelalte. Măcar induci ideea că nu este normal ceea ce a făcut.

Și dacă muierile ăstea care ne dau nouă sfaturi să nu mai violăm și-ar mobiliza un pic forțele, ar cere mai multe azile de nebuni. Sunt jumătate din populația țării, o imensă forță politică, și ele, în loc să profite de puterea asta stau ca gâștele în fața tractorului. Plm, UDMR are 6% din țară și face ce vrea: învățământ în maghiară, plăcuțe în maghiară, steag în maghiară, viol în maghiară. Femeile au peste 50% și tot ce fac e să aleagă, dintre ele, retardate mintale ca Grapini, Elene Udrea sau Ecaterine Andronescu. Alegeți femei mai bune, abordați treaba corect, și nu mai spuneți unui procent de 90% din populația de masculi că violul nu e ok, că nu suntem toți dezaxați. (citește asta)

Plm, 90% dintre masculii din România sunt absolut normali la cap și încearcă să vă bage mâna în chiloți în mod normal: cânta la chitară, încearcă să vă facă să râdeți, își etalează penele și BMW-ul și scriu pe bloguri.

Despre viol dar și despre scrisorile deschise ale elevilor de elită și alte prostii am vorbit la podcastul de săptămâna asta. Toate episoadele din podcast se pot asculta aici sau pe iTunes.

Share links: | | Din aceeași serie au mai apărut: |

© 2020 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.