Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Deadpool ar fi fost mișto fără Ryan Reynolds

Dacă ați văzut trailerul la Deadpool să știți că exact despre aia e vorba în film. În afară de ce e în trailer mai e o scenă de bătaie la final destul de interesantă și cam asta e tot.

Știți că Deadpool e un glumeț? Ei bine, în rolul glumețului a fost adus Ryan Reynolds pentru că el își dorește foarte mult să facă aceleași glume din Van Wilder, un film în care este masturbat un câine pentru a pune sperma lui în eclere. Sau niște glumițe atât de vechi încât de doare bila. De exemplu, când e în pat cu gagică-sa îi spune ceva de genul „dacă unul din picioarele tale e Crăciunul iar celălalt Paștele, pot să vin la tine între sărbători?”.

Ce a fost fain:

Ăia doi X-meni, scenele în care Deadpool e cu mască, jumătate din scenele de bătaie, glumele cu taximetristul. Tot origin story-ul, cu toate că e banal, este întins pe o oră, dar mascat destul de interesant ca mai multe flashback-uri, să nu te omoare cu plictiseala.

Ce a fost nasol:

Ryan Reynolds are charisma lui Cătălin Predoiu. De fiecare dată când apărea pe ecran mă uitam la ceas să văd cât mai e din film. Povestea lui, ca om normal e lungă și teribil de neinteresantă. Prietenul lui hipster cu ochelari. Nu e chiar detestabil, dar dacă murea nu-i părea rău nimănui de el. Trei sferturi din glume și glumițe. Sunt vreo câteva simpatice dar ești deja obosit când ajungi la el. Prima chestie la care am râs era deja pe la jumătatea filmului și eram sătul de Reynolds până peste cap.

E un film care îi va bucura pe copiii de 14 ani, chiar dacă nu pot să intre la el. Dar există metode să-l găsească. Și pentru adulții cu minte de 14 ani care n-au văzut vreun film amuzant la viața lor. Gen Deathgasm.

Share links: | | Din aceeași serie au mai apărut: |

© 2020 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.