Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

De ce e Cătălin Scărlătescu cel mai iubit chef

Ieri seară m-am întâlnit la un fel de lansare cu mondeni cu bunul meu amic Chef Florin Dumitrescu și i-am luat un interviu exclusiv, adică exclusiv pentru gagică-mea, că ea era curioasă unde mai gătesc cei trei năzdrăvani de la Chefi la Cuțite să se ducă să mămânce ceva la restaurantul lor. Și mi-a zis că slabe șanse, ei nu mai gătesc pe nicăieri, filmările la emisiune sunt cam 6 luni epuizante pe an și nu prea mai ai chef să faci altceva. Plus că Florin are interdicție de la nevastă-sa să mai gătească pentru alții.

Bine, există și o excepție, maestrul Scărlătescu, care va avea o tarabă/stand la Târgul de Crăciun și va găti sarmale și alte gustări conexe sărbătorilor românești. I-am zis și lui Florin, de-asta, bre, de-asta e ăla cel mai iubit, că el nu s-a închis în turnul de fildeș ca tine și dl. Bontea (pe chef Bontea nu-l cunosc, de-aia îi zic domnu’), el coboară între civili, discută cu poporul, pune un polonic de ciorbă într-un blid, ia pulsul vulgului.

Plus că, spre deosebire de golanii ceilalți, Scărlătescu, despre care am tot glumit că-i gras și urât (exagerez, nu-i gras) are un fel de vulnerabilitate așa în privire, care place la femei. Uită-te la ochii ăștia, ți-ar face un asemenea om ceva rău? Dimpotrivă, ți-ar face un sarmale cu scoici și smântânică de să-ți bați copiii cu slipul ud peste gură.

Share links: |

© 2019 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.