Ovidiu Eftimie

Cartierul General

De ce ai merge cu copilul la protest?

Asta e genul de întrebare pe care o are unul ca Dan Tăpălagă și e și explicația pentru care omul este considerat mai mult o trompetă a serviciilor decât un ziarist (articolul link-uit este din 2012, dar va fi reluat zilele astea în draci). Că nu pare suficient de inteligent să fie măcar ziarist.

Întrebarea corectă este „de ce naiba s-a ajuns în situația de a merge cu copiii la protest?”. Pricepi cât de nasoală e treaba? Înțelegi cât de nașpa e de au ieșit oamenii cu copiii în stradă? Iar pentru facării ca el și alți „ziariști” există tot timpul imaginea asta:

9 Comments

  1. nu. că salariul merge, mai de la servicii, mai de la petroliști, mai de la pfizer. altă întrebare?

  2. Mahorcu

    Doi carcotasi Eftimie si Zoso.
    Maine-poimaine o sa va luati si de Rise, cum ar veni ca nici acolo nu e jurnalism competent si onest 🙂

  3. Am încercat să parcurg pe diagonală textul lui Dan Talpalabă, dar nici așa n-am rezistat mai mult de 10 secunde la valul de inepții și presupuneri aberante. Încă-ncerc să-mi dau seama cum poți să nu-ți faci meseria, ba mai mult, să faci totul exact împotriva spiritului respectivei meserii. Dar mno.. io-s un naiv idealist și poate d-aia nu m-atrag ciudățeniile astea.

    În rest, da, am ieșit și noi cu fie-nea la proteste și-am stat într-un plus de gardă, ce-i drept, că cine știe ce paliu are vreo idee mai solidă, lichidă sau gazoasă la adresa noastră. N-am fi vrut să fie așa, dar iată că a fost…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Theme by Anders Norén