Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Dăncilă nu e o excepție, e o confirmare a unei stări de fapt

Salut, sunt tot eu, ăla, băiatul care merge cu trenul pentru că îmi place să mă cred elvețian. A, și pentru că 24 de lei, fratele meu, nu 75 cât mă costă benzina la mașinuța mea care nu e Logan să consume 4% în afară. 

Două vagoane din trenul ăsta în care sunt acum au fost rezervate de niște minori care merg până la Bușteni, ceva excursie cu școala. Frumos. Era o puștoaică înfiptă pe-afară care-i explica nașului de tren că cu ea a vorbit, îi arăta rezervarea, domnul confirma vorbind cu „dumneavoastră” cu fetița de vreo 15-16 ani, de-astea normale, Elveția mă, nu v-am spus? Atâta doar că no, în tren mai urcă și restul de români, și ăștia cumva nervoși că sunt vagoanele astea rezervate. 

„Ce moooo, și-au cumpărat ăștia tren? Ce plm e aici”, vociferează înciudați în timp ce li se spune să se care de-acolo că e rezervat.

Și atunci revin între ai mei, rumânii mei: cumva alții sunt de vină și mecliști că ești tu prost și putoare. Și ești supărat pe Dăncila, care crede că oculta UE, #reziștii și alții sunt vinovați că se uită lumea la ea ca la un om foarte prost pe un sfert din meridianele planetei. Păi care-i diferența și de ce nu ar fi normal ca acest om să ne fie prim-ministru? Nu doar că e dintre noi, are și cea mai mișto freză dintre noi.

Share links: | | Din aceeași serie au mai apărut: |

© 2020 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.