Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Dana Rogoz este o Bianca Drăguşanu fără ţâţe

Ca să fie clar de la început, nimănui nu i-a plăcut de copiii ăia care umblau pe lângă Marele Magician la emisiunea Aracadabra, pentru că erau nişte creaturi de plastic, fără suflet, care doar întrerupeau desenele animate şi nu făceau nimic amuzant. Câţiva ani mai târziu, faptul că Abramburica (una din fetele ălea, cea care a supravieţuit) a crescut mare nu impresionează cu nimic.

Darwin ne-a avertizat asupra acestui lucru! Natura are căile ei.

Prin natura jobului baleiez presa din România, inclusiv tabloidele. De doi ani de zile, cel puţin o dată pe săptămână, în toate tabloidele apare o ştire cu Dana Rogoz care:

a) există la un eveniment monden
b) există în afara unui eveniment monden

La finalul anului trecut tabloidele ne-au informat că Dana Rogoz există şi în afara României şi au publicat, în premieră, o ştire cu ea făcând altceva decât să respire: a făcut omletă!

Acum, după ani de zile în care nu a făcut absolut nimic notabil, Dana Rogoz anunţă că e gravidă printr-un comunicat de presă. Mii de like-uri!

dana rogoz gravida

Practic, în afară de ţâţe de plastic, nu văd nici o diferenţă între Dana Rogoz şi Bianca Drăguşanu. Da, prima n-a futut nici un fotbalist dar asta nu înseamnă că a citit mai multe cărţi. N-am fost atent atunci, dar stau şi mă întreb dacă după nuntă n-au prezentat poze cu cearşeaful, “printr-un comunicat de presă remis Mediafax”.

Share links: |

© 2019 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.