Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Cum vom fi microcipați în anii ce vor urma

Acum, că industriașul american Elon Musk a anunțat că ne va putea microcipa începând de la anul, ca să punem să schimbăm de pe Antena3 pe Digi fără să punem mâna pe telecomandă, zic că e un moment propice să vă zic versiunea mea în această privință și cum vom fi microcipați cu toții, pentru că asta e inevitabil. Zic doar versiunea pentru bărbați, că la femei e altă procedură.

Deci, știi cum după o anumită vârstă trebuie să te duci să te verifici la prostată? Citisem undeva că șansele procentuale să faci cancer la prostată sunt cam aceleași cu vârsta, adică la 60 de ani, 60% șanse. Majoritatea bărbaților fac verificarea la prostată când se apropie de 40, iar procedura e simplă: te duci la domnul doctor, ăla discută cu tine și te asigură că e normal așa ceva, după care îți dai chiloții jos, doctorul își pune o mănușă, dă cu cremă și-ți bagă un deget în cur.

E, cu ocazia asta poate să-ți planteze și un microcip acolo, că n-ai cum să verifici și oricum nu o să verifici niciodată dacă nu cumva nu ai un microcip în cur. Și e poziția ideală, pentru că așa afli și ce-a mâncat ăla, ce-a ars, ce boli are, ce tensiune arterială, de toate. Cred că poți afla și ce vorbește, chit că s-ar putea auzi un pic, cum să zic, înfundat.

Chiar sunt uimit că SRI încă n-a făcut deja treaba asta până acum.

Share links: | | Din aceeași serie au mai apărut: |

© 2019 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.