Ovidiu Eftimie

Cartierul General

Menu Close

Cum am învins de unul singur propaganda rusă

Într-o zi am scris un text viral și site-ul meu preferat de retardați, expunere.com, despre care specialiștii media spun că ar fi de propagandă rusă, mi l-a ciordit. Dar cum eu nu sunt specialist media, i-am rugat pe băieți să șteargă textul. Și am fost luat la mișteaux de cititorii lor.

Apoi am rugat alți băieți, respectiv ăia de la care a înregistrat site-ul care, suprinzător, nu sunt nici români și nici ruși. Treceți cu vederea engleza mea de baltă, nu asta e important:

Copright infrigment on a domain provided by you. The site expunere.com had used a copyrighted text on their site without my consent wich is a violation of your TOA, to be precise: 6.2.c. „You will not use Your Registered Domain Name to distribute malware, to abusively operate a botnet, or for phishing, piracy, trademark or copyright infringement, fraudulent or deceptive practices, counterfeiting, or otherwise engaging in any activity contrary to any applicable laws€”. The stolen copyrighted work: http://www.expunere.com/am-facut-o-greseala-cu-ponta.html the original text (mine) http://eftimie.net/am-facut-o-greseala-cu-ponta/

Și ce crezi? Într-o oră am primit un e-mail în care mi-au spus că ei sunt doar niște intermediari și că vor trimite sesizarea mai departe. Și în 24 de ore mi-a răspuns altcineva, ăia care au primit sesizarea, și m-au anunțat că articolul a fost șters.

TA-DAAAAA!

TA-DAAAAA!

Genul ăsta de prevederi sunt și în TOA-ul de la ROTLD, cei care furnizează adresele .ro. Atâta doar că ROTLD e în România, și aici nu se respectă chestii de-astea simple gen legi, d-apăi niște amărâte de termene de contract.

Share links: | | Din aceeași serie au mai apărut: |

© 2019 Ovidiu Eftimie. All rights reserved.

Theme by Anders Norén.